In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kun je altijd contact met ons opnemen. 

0
ma t/m vr 08:30 tot 17:30
0344 - 640 200

Strandtas of plunjezak bedrukken?

Retro is in, alles van vroeger komt weer terug dus ook de plunjezak. Tegenwoordig worden plunjezakken vaak gebruikt als strandtas. Een origineel zomers relatiegeschenk om te laten bedrukken met uw bedrijfsnaam of logo.

De plunjezak
De plunjezak is een cilindervormige zak of tas gemaakt van een stevige stof of zeildoek, waarin zeelui of soldaten vroeger hun eigendommen bijeen hielden. Zo konden ze niets kwijtraken, alleen het noodzakelijke paste erin en het is een handige zak om te dragen wat zeker voor soldaten erg belangrijk is.

Naast plunjezakken heeft Van Helden ook nog andere tassen en zakken in het assortiment. U kunt dan denken aan reistassen en trolleys, rugzakken, koeltassen, strandtassen, schoudertassen, postman bags en heuptassen. Ga naar het Vanhelden.nl/tassen en maak uw keuze. Bedenk van te voren wat voor soort relatiegeschenk zowel bij uw bedrijf maar ook bij de ontvanger past.

Terug naar boven