In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kun je altijd contact met ons opnemen. 

0
ma t/m vr 08:30 tot 17:30
0344 - 640 200

Suppliers samen sterk voor MVO

De Europese branchefederatie EPPA (European Promotional Products Association) heeft zelfregulering, met name op het gebied van MVO, op de agenda gezet. De binnen de EPPA samenwerkende suppliers hebben nu afgesproken gezamenlijk te investeren om te komen tot één Code of Conduct waarin MVO (van bron tot afval) centraal staat. Alles wat MVO aangaat overstijgt immers de individuele belangen van leveranciers (en distributeurs). Gezamenlijk optrekken op het vlak van zelfregulering verkleint ook de kans op overheidsingrijpen.

Keurmerk
De suppliers binnen de Steering Committee van de EPPA zijn ook overeengekomen een e-learning model te ontwikkelen om met de Code of Conduct te kunnen werken. Ook de ontwikkeling van een keurmerk voor de Europese industrie zit in de pen, alsmede de zorg voor accreditatie en onafhankelijke uitgifte en toetsing van bedrijfsprocessen in aanloop naar dat keurmerk.

Eco en groene relatiegeschenken, de start van verantwoord ondernemen
Bent u al begonnen met verantwoord ondernemen? Natuurlijk kunt u ook uw steentje bijdragen aan een betere wereld. Neem eens een kijkje in de rubriek Eco/ Milieuvriendelijk op Vanhelden.nl. Op deze themapagina vindt u milieuvriendelijke relatiegeschenken en een heel eco assortiment. Wanneer u kiest voor milieuvriendelijke producten en u communiceert dit naar uw relaties heeft dit een positief effect op uw imago en kweekt u extra goodwill.

Milieuvriendelijke relatiegeschenken
U zou bijvoorbeeld kunnen kiezen voor eco balpennen of een bureauklokje dat werkt op water in plaats van stroom of batterijen. Ga snel naar de themapagina Eco/ Milieuvriendelijk en ontdek welke eco producten er nog meer zijn. Maak snel uw keuze en start vandaag nog met verantwoord ondernemen.

Heeft u een vraag of wilt u persoonlijk advies neem dan contact op met het Van Helden Verkoopteam via 0344 - 640 200 of via het contactformulier.

Terug naar boven