In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kun je altijd contact met ons opnemen. 

0
ma t/m vr 08:30 tot 17:30
0344 - 640 200

Tas bedrukken = uw bedrijfsnaam optimaal verspreiden

‘Draag’ uw bedrijfsnaam de wijde wereld in met het relatiegeschenk "de tas". De tas is niet alleen een leuke give-away maar ook een goed reclame-item. Uw bedrijfsnaam of logo wordt vaak meegenomen de straat op en komt bijna overal. Wanneer u kiest voor een opvallende tas of op de tas een pakkende slogan laat drukken trekt uw bedrijf veel aandacht, met als gevolg dat uw naamsbekendheid steeds groter wordt.

U bereikt een groot publiek, op de meest uiteenlopende plaatsen. Dit kan zijn op het strand, in de supermarkt, op straat, in een pretpark of zelfs in de sportschool. Wat een gemakkelijke manier om uw bedrijf onder de aandacht te brengen! Het is ook een ideaal weggevertje voor op (vak)beurzen en events. U kunt ook uw foldermateriaal er alvast in doen.

Soorten tassen
Het assortiment van het ‘relatiegeschenk tas’ is zeer uitgebreid. U kunt kiezen uit bijvoorbeeld rugzakken, (katoenen) schoudertassen, sporttassen, reistassen, boodschappentassen, draagtassen, strandtassen en koeltassen. Laat uw tas bedrukken en draag uw bedrijfsnaam de wijde wereld in.

Als u uit dit uitgebreide tassen assortiment nog niet uit kunt kiezen…

…dan hebben we ook nog een groot assortiment koffers en trolleys. Ook deze artikelen zijn te bedrukken met uw logo of bedrijfsnaam.

Heeft u nog vragen of wilt u graag persoonlijk advies van het Van Helden verkoopteam? Neem dan contact op via 0344- 64 02 00 of via het contactformulier.

Terug naar boven