In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kun je altijd contact met ons opnemen. 

0
ma t/m vr 08:30 tot 17:30
0344 - 640 200

Tijd voor de Relatiegeschenken Winterse Opruimingsweken!

Alles moet weg! U kent de kreet wel als alles in de opruiming gaat. Ook bij Van Helden Relatiegeschenken is het zover. Nu 2010 snel nadert vindt u vanaf vandaag ruim 240 verschillende relatiegeschenken in de opruiming tijdens de Relatiegeschenken Winterse Opruimingsweken.

Goedkope kerstgeschenken bestellen?
U heeft geluk want ook daarbij zitten ook hele leuke en originele kerstgeschenken, eindejaarsgeschenken en nieuwjaarsgeschenken bij die u nu nog snel kunt bestellen voor al uw relaties en medewerkers. En het grote voordeel is dat u profiteert van fikse opruimingskortingen! U kunt er voor hetzelfde budget meer van bestellen zodat u lekker kunt strooien en extra promotie kan maken met deze goedkope relatiegeschenken.

TIP! Tas laten bedrukken met extra cadeautje erin!
Een Plunjezak/Strandzak Pacific, Schoudertas Teen Life, Picknick citybag of de Reistas Albany zijn originele relatiegeschenken omdat ze heel nuttig zijn. Maar je verrast uw relaties of collega’s er extra mee door er nog een cadeautje in te doen zoals een Fotolijst Happy, Fotolijst Portra of een Veiligheidsset Dekoli.

Bent u op zoek naar nog meer ideeën voor een kerstgeschenk(je) dan moet u maar eens een kijkje nemen op de speciale kerstgeschenken pagina.
Terug naar boven