In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kun je altijd contact met ons opnemen. 

0
ma t/m vr 08:30 tot 17:30
0344 - 640 200

Timmermanspotlood, vulpotlood en andere potloden bedrukken

Het bedrukte potlood als relatiegeschenk
Het leuke aan een potlood als relatiegeschenk is dat je potloden in alle soorten en maten kunt verkrijgen. Een bedrukte potlood is een vrij goedkoop relatiegeschenk maar wordt wel gewaardeerd en veelvuldig gebruikt. U kunt er bijvoorbeeld aan denken om de potloden uit te delen tijdens vergaderingen, congressen of evenementen. Zo zien uw relaties uw bedrijfsnaam steeds terugkomen op het potlood in hun bureaula of etui.

Soorten potloden
Het potlood is een zeer veelzijdig artikel en is in allerlei soorten en maten te bedrukken en te bestellen. U kunt natuurlijk kiezen voor het ‘gewone’ potlood maar wat dacht u van een flexibel potlood, timmermanspotlood, potloden met gum, vulpotloden of een 2-in-1 balpen en potlood?

Waar is een potlood van gemaakt
Een potlood is een schrijfgereedschap, gemaakt uit grafiet en klei (gebakken in een oven). Deze materialen hebben een houten omhulsel. Wanneer er weinig klei en veel grafiet wordt gebruikt, krijg je een zacht potlood, andersom krijg je een hard potlood.

Uiteraard heeft Van Helden ook potloodgerelateerde artikelen zoals kindertekensets, kleurpotlodensets, puntenslijpers, gummetjes en kleurboeken.

Zéér geschikt voor scholen
Potlodensets zijn erg leuk om weg te geven binnen scholen. Vooral de lagere groepen hebben allemaal een set potloden in hun schoolbank. Natuurlijk zetten we dan overal het logo van de school op zodat het altijd herkenbaar is. Meer schoolgerelateerde relatiegeschenken vindt u op de speciale scholenpagina.

Terug naar boven