In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kun je altijd contact met ons opnemen. 

0
ma t/m vr 08:30 tot 17:30
0344 - 640 200

Tip! Bij bedrukte muismat blijft uw logo of reclametekst altijd in zicht

Muismatten bedrukken? Muismatten zijn voor diverse gelegenheden en situaties prima in te zetten als relatiegeschenk. Bij de computer zijn muismatten een onmisbaar onderdeel. Het mooie is daarom dat een bedrukte muismat met uw boodschap, contactgegevens of logo continue onder de aandacht komt en blijft van uw relaties. Dat geeft herkenning en versterkt de relatie.

Full-colour bedrukken van muismatten
Alle muismatten kunnen worden voorzien van full-colour afbeeldingen. Uw drukwerk wordt ingelast onder een transparante toplaag. Hierdoor heeft uw bedrukking een extra lange levensduur.

Tips voor een succesvolle inzet van muismatten:
1
. De muismat is met een kalender opdruk en nuttige bedrijfsinformatie een blijver op het bureau van uw relaties. Bij het kijken op de kalender ziet men iedere keer uw logo.
2. Stuur een muismat mee met uw folder of catalogus. Op uw muismat staat precies hoe uw klant of relatie de order per internet of telefoon kan bevestigen. 
3. Een muismat past door de brievenbus en is niet al te zwaar. Een ideaal artikel om te gebruiken bij een mailingactie! Met een full colour opdruk komt uw boodschap nog beter.

Speciale muismatten
Naast de full-colour bedrukte muismatten hebben we bovendien ook een muismat met calculator, een muismat met afneembare calculator, een muismat met dualpower calculatorkunststof muismat met pu toplaag en dual power calculator, kunststof muismat met USB 2.0 hub met 4 aansluitingen.
Terug naar boven