Wegens drukte is onze reactietijd wat langer dan je van ons gewend bent.

0
Ma t/m vr 08:00 tot 17:00
0344 - 640 200

Tips voor het kiezen van het juiste relatiegeschenk

Relatiegeschenken zijn een zeer effectief reclame- en promotiemiddel. Maar het werkt alleen wanneer je de juiste keuze maakt. Hoe maak je de juiste keuze?

Een goed gekozen relatiegeschenk kan soms jaren bij uw relatie in gebruik zijn. Iedere keer weer valt zijn of haar blik op uw bedrijfsnaam en logo. Maar wanneer u een verkeerde keuze maakt kan het geschenk ook in de prullenbak terecht komen, met de gedachte ‘hadden ze nou niets beters kunnen verzinnen’. Graag helpen wij u het uitkiezen van het juiste relatiegeschenk.

Welk doel wilt u met uw relatiegeschenken bereiken?
Bedenk voor u een relatiegeschenk kiest wat voor doel u voor ogen heeft. Wilt u de naamsbekendheid verhogen, zo ja bij uw bestaande relaties of bij uw potentiële klanten? Of wilt u graag het contact aanhalen, een nieuw merk of product onder de aandacht brengen, de response op een mailing verhogen of wilt u uw relaties stimuleren om iets te doen bijvoorbeeld naar uw beursstand komen.

Nadat u een keuze hebt gemaakt wat voor doel u wilt bereiken is het waarschijnlijk al een stuk gemakkelijker om een relatiegeschenk te kiezen of juist om andere uit te sluiten.

Hieronder vindt u nog enkele vragen die u kunnen helpen bij het maken van de juiste keuze.
1. Past dit relatiegeschenk bij mijn doel
2. Past dit relatiegeschenk bij mijn doelgroep
3. Past dit relatiegeschenk bij mijn bedrijf
4. Past dit relatiegeschenk bij de relatie die ik heb met de ontvanger
5. Is dit geschenk geschikt voor de beoogde distributiemethode
6. Springt dit geschenk er voldoende uit
7. Is het geschenk een effectieve besteding van mij budget

Bespreek uw opties met collega’s, uw communicatieadviesbureau of met het Van Helden Verkoopteam. Zij kunnen u helpen om de juiste keuze te maken. Heeft u nog vragen over het maken van uw keuze? Neem dan contact op met het Van Helden Verkoopteam via 0344- 640 200 of via het contactformulier.

Terug naar boven