In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kun je altijd contact met ons opnemen. 

0
ma t/m vr 08:30 tot 17:30
0344 - 640 200

Tokai aanstekers staan voor kwaliteit en veiligheid

Tokai aanstekers zijn sinds jaar en dag kwalitatieve en voordelige aanstekers met een strakke en moderne vormgeving. De Tokai gasaanstekers en Tokai elektronische aanstekers zijn leverbaar in compacte displays en in verschillende kleuren. Tokai aanstekers zijn een zeer goed promotiemiddel, aangezien aanstekers goedkope relatiegeschenken zijn. Bedrukte aanstekers worden daarom ook vaak gebruikt als give-away op beurzen, evenementen en bedrijfsuitjes.

Het bedrijf Tokia Europe
Tokai Europe is opgericht in 1984. Het is gelegen in Moenchengladbach in het hart van de industriële regio van Duitsland en heeft een jaarlijkse productie van vele miljoenen aanstekers. Tokai Europe is een dochteronderneming van Tokai Corporation in Tokyo, Japan. Samen met de andere dochterondernemingen in Azië en Amerika, is de Tokai-groep één van de grootste fabrikanten van wegwerpaanstekers op de hele wereld.

Tokai Europe levert en verzorgt de verkoop van een regio die zich uitstrekt van Moskou tot aan Kaapstad. De belangrijkste prioriteiten zijn betrouwbaarheid en kwaliteit.

Als een wereldwijde onderneming met acht fabrieken op drie continenten, heeft Tokai meer dan 30 jaar ervaring in het produceren van sigaretten en multifunctionele aanstekers. Er zijn wereldwijd al meer dan 25 miljard Tokai producten verkocht!

Met de officiële opening van de fabriek in Mönchengladbach in 1984, werd de eerste steen gelegd voor het succes van Tokai in Duitsland, en in heel Europa. Bijna 200 miljoen aanstekers verlaten ieder jaar de fabriek - in overeenstemming met de hoogste veiligheidsnormen "Made in Germany".

Terug naar boven