In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kun je altijd contact met ons opnemen. 

0
ma t/m vr 08:30 tot 17:30
0344 - 640 200

Van Helden komende dagen op Secretaressebeurs in Brabanthallen

Van Helden Relatiegeschenken staat de komende dagen, 25 en 26 mei, op de Secretaressebeurs in de Brabanthallen in Den Bosch.

Leuke, nieuwe en inspirerende producten!
Inspiratie, informatie en ontmoeting staan centraal op deze beurs voor secretaresses; op woensdag 25 en donderdag 26 mei is Van Helden aanwezig op deze nieuwe beurs. Leuke, nieuwe en inspirerende artikelen horen daar vanzelfsprekend bij. Tijdens de beurs zijn er boeiende presentaties, themapleinen en ontmoetingsplekken. Een daarvan is in de stand bij Van Helden. Uw betrouwbare partner als het gaat om reclameartikelen, relatiegeschenken en meer. En wat meer... vraag het ons persoonlijk in de stand. Laat u verrassen.

Secretaresses leveren dagelijks topprestaties. En dat merken wij iedere dag. Laat je daarom bijpraten over de wereld die relatiegeschenken heet. Verrijk je kennis en laat je verrassen door een leuk assortiment, prima producten en opvallende items en doe inspiratie op bij ons team op de beurs. Vraag naar de vele mogelijkheden en oplossingen die wij u kunnen bieden.

Voor meer informatie kijk op: www.secretarybusinessdays.nl

Voor een gratis toegangskaart kunt u contact opnemen met de verkoopafdeling van Van Helden via 0344 - 640200 of via verkoop@vanhelden.nl

Terug naar boven