In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kun je altijd contact met ons opnemen. 

0
ma t/m vr 08:30 tot 17:30
0344 - 640 200

Van Helden levert fanartikelen aan volkszanger Frans Duijts

Recentelijk heeft Van Helden diverse bedrukte fanartikelen geleverd voor Frans Duijts; inmiddels een van de populairste volkszangers van Nederland. De fanartikelen worden gebruikt als relatiegeschenk om weg te geven maar kunnen ook besteld worden via Fransduijts.nl.

Duijts begon zijn zangcarrière als André Hazes-imitator. Maar door het ongekende succes van het liedje Jij denkt maar dat jij alles mag van mij, een cover van André Hazes uit 1986 (geschreven door Pierre Kartner), besloot Duijts zich meer te gaan richten op een eigen zangcarrière. Inmiddels heeft Duijts al zes hits in de Single Top 100 op zijn naam staan. Zijn album Zo Ben Ik Mezelf is een ongekend succes, hij staat al meer dan een jaar in de Album Top 100. Naast het zingen is hij ook werkzaam in het familiebedrijf Duijts Sloopwerken in Tiel.

In 2009 kreeg Duijts de prijs voor de meest gedraaide Nederpophit in de horeca van dat jaar voor zijn single Jij denkt maar dat jij alles mag van mij.

Hieronder de bedrukte Frans Duijts fanartikelen:

Frans Duijts Mok
Een prachtige witte porseleinen mok die door het bedrukken van het gezicht van Frans Duijts omgedoopt is tot de Frans Duijts Mok. Ook op zoek naar mokken als relatiegeschenk, fanartikel of oranje mok voor het oranjegevoel? Bekijk dan ons volledige mokken assortiment.

Frans Duijts T-shirt
Dit is een bedrukte promotie t-shirt single jersey van 100% katoen en uitstekende kwaliteit. Voor Frans Duijts is de t-shirt op de achterkant bedrukt met het gezicht van Frans Duijts in full colour en op de voorkant staat op de borst alleen de naam Frans Duijts. Ook t-shirts bestellen met uw eigen opdruk? Bekijk dan ons volledige assortiment t-shirts. Keuze uit meer dan 80 verschillende type en merken t-shirts!

Terug naar boven