In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kun je altijd contact met ons opnemen. 

0
ma t/m vr 08:30 tot 17:30
0344 - 640 200

Van Tiem Elektro wint een LG flatscreen tv bij actie adrescontrole

Begin juli 2010 heeft Van Helden Relatiegeschenken een e-mail actie gedaan om de adres- en contactgegevens van haar klanten te controleren. Hierbij maakten klanten kans op een gratis LG LCD flatscreen TV. Vorige week is de winnaar bekend gemaakt en de flatscreen tv is is gewonnen door Van Tiem Elektro BV te Wamel. De prijs werd vrijdag 27 augustus door Arno van Helden (directeur van Van Helden Relatiegeschenken) uitgereikt aan Peter van Dinter, inkoopmanager bij Van Tiem Elektro (zie afbeelding hiernaast).

“We waren erg verrast door het telefoontje van Van Helden dat we een flatscreen tv gewonnen hadden. We bestellen al jaren bij Van Helden, meestal zijn het bedrukte pennen die we uitreiken aan relaties tijdens diverse beurzen maar ook bestellen we schrijfmappen”, aldus Peter van Dinter.

“Interessant was de rondleiding die ik kreeg door de dtp-studio, drukkerij, inpakafdeling en logistiek centrum. Je krijgt dan pas een indruk van de professionele aanpak die Van Helden heeft doorgevoerd tijdens het hele productieproces. Er komt veel meer bij het bedrukken van relatiegeschenken kijken dan ik dacht”, voegt Peter van Dinter toe.

Over Van Tiem Elektro
Het familiebedrijf Van Tiem Elektro BV heeft al meer dan 50 jaar ervaring in de installatie, montage en onderhoud van elektrotechnische installaties in de utiliteit en de scheepvaart. Het is met meer dan 40 vaste medewerkers één van de grootste bedrijven in de regio op het gebied van dit specialisme. In de scheepvaart vinden de werkzaamheden plaats aan boord van o.a. pontveren, beunschepen, passagiersschepen, motorvrachtschepen, jachten, kleine bedrijfsvaartuigen, hotelschepen en tankschepen. Van Tiem Elektro BV is door de scheepvaart inspectie bevoegd voor het keuren en onderhouden van elektrische installaties aan boord van binnenvaartschepen.
Terug naar boven