In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kun je altijd contact met ons opnemen. 

0
ma t/m vr 08:30 tot 17:30
0344 - 640 200

Vanhelden.nl uitgebreid met geavanceerde, supersnelle en effectieve zoektool

Op Vanhelden.nl is de nieuwe zoektool gelanceerd. Het zoeken naar uw gewenste relatiegeschenken was nog nooit zo makkelijk en snel. Test het zelf en vul linksboven in de zoekbox uw trefwoord in!

Vanaf nu krijgt u al bij het intikken van de eerste letter van uw zoekopdracht een zoekresultaat. En het resultaat is te zien binnen 50 tot 300 milliseconden! Ook als u een spellingsfout maakt wordt deze direct gecorrigeerd.

Na het intikken van uw zoekopdracht kunt u vervolgens heel eenvoudig en snel uw zoekopdracht verder verfijnen op prijs per stuk, rubriek, merk, kenmerk, de kleur van het artikel en of het artikel bedrukt kan worden of niet (ja / nee).

Aan de rechterkant ziet u meteen het resultaat van artikelen die het beste past bij uw zoekopdracht. Ook hier kunt u sorteren op relevantie, populariteit, prijs en titel (a-z / z-a).

Heeft u vragen over de nieuwe zoektool of wilt u persoonlijk advies? Neem dan contact op met het Van Helden Verkoopteam via 0344 - 640 200 of via het contactformulier.

Terug naar boven