In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kun je altijd contact met ons opnemen. 

0
ma t/m vr 08:30 tot 17:30
0344 - 640 200

Veel nieuwe relatiegeschenken en merken op Vanhelden.nl

De laatste tijd zijn er weer heel veel nieuwe artikelen maar ook nieuwe merken aan het Van Helden assortiment toegevoegd. U kunt op dit moment een keuze maken uit ruim 325 nieuwe artikelen! Verras uw relaties met deze nieuwe en originele relatiegeschenken.

Nieuwe merken
Vanaf heden vindt u ook relatiegeschenken van de merken Sagaform en Route 66 in de Van Helden webshop. Deze twee nieuwe merken zijn, met bijna 30 nieuwe artikelen, een aanwinst voor het assortiment. Het zijn veelal relatiegeschenken die thuishoren in de outdoor & vrije tijd rubriek. U kunt dan denken aan rugzakken, een picknickmand, barbecueset, een barbecue, mokken, glazen en bijvoorbeeld een wijnkaraf.

Nieuwe relatiegeschenken
Het assortiment van Van Helden is uitgebreid met ruim 325 nieuwe relatiegeschenken. Bent u van plan uw relaties na de zomer te verwennen met een relatiegeschenk? Neem dan snel een kijkje tussen de nieuwste relatiegeschenken en maak uw keus. U vindt er onder andere de nieuwste pennen, mokken, t-shirts en polo’s maar ook zeepjes, zaklampen, usb sticks en echt lederen portefeuilles.

Nieuw en bijzonder handig!
In het bijzonder vragen wij uw aandacht voor de Balpen Retraction en Balpen Retraction Solid. Deze twee pennen zijn ook nieuw in het assortiment en hebben een heel speciale werking. Door het draaimechanisme en een intrekbare clip heeft u nooit meer vlekken in uw borstzakje of in uw colbert. U besteld deze bijzondere pennen al vanaf € 0,29 per stuk inclusief de bedrukking van uw bedrijfsnaam of logo op de pen.

Terug naar boven