In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kun je altijd contact met ons opnemen. 

0
ma t/m vr 08:30 tot 17:30
0344 - 640 200

Veilig in het donker de weg op met fietslampjes en veiligheidsvest

De dagen worden steeds korter en de klok is alweer een uur teruggezet. Tijd voor alle fietsers om eens goed naar de verlichting te kijken. En dus ook tijd om daar als onderneming handig op in te spelen door uw relaties een losse fietslampenset met ledverlichting te schenken.

Uw naam is daarmee het gehele periode van de donkere wintermaanden bij uw relaties in beeld! Zéker in de grote steden waar menig fiets nog weleens omvalt en daardoor de lampen stuk zijn, is deze fietslampenset een uitkomst! Vooral kinderen zijn kwetsbaar in het verkeer, met een veiligheidsvestje vallen ze extra goed op. Ook voor volwassen die 's avonds nog een rondje gaan joggen is zo'n vest een must!

Van Helden biedt nog veel meer opvallende geschenken om uw relaties veilig en warm de winter door te helpen. Juist in dit jaargetijde wordt een passend geschenk meer dan gemiddeld op prijs gesteld. Plaats dus snel een zoekopdracht in de zoekbox bovenaan de website.

Vragen of persoonlijk advies?
Neem contact op met één van onze adviseurs via 0344 - 640 200 (ma-vr, 8-22 uur), via het contactformulier of via de Live Chat. Blijf altijd op de hoogte via de nieuwsbrief.

 

Terug naar boven