In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kun je altijd contact met ons opnemen. 

0
ma t/m vr 08:30 tot 17:30
0344 - 640 200

Veiligheidshesjes erg populair als relatiegeschenk

Veilig Verkeer Nederland wil standaard Veiligheidshesjes in auto
De afgelopen weken waren de bekende gele veiligheidshesjes (ook wel veiligheidsvestjes genoemd) weer in het nieuws. TROS Radar meldt dat Veilig Verkeer Nederland (VVN) autofabrikanten oproept bij nieuwe auto's standaard veiligheidshesjes te leveren. Op deze manier zijn automobilisten beter voorbereid wanneer zij met pech langs de snelweg komen te staan.

Zowel de BOVAG als VVN beklemtonen echter dat veiligheid op de weg zeker in Nederland als een verantwoordelijkheid voor de automobilist zelf wordt gezien. “In veel Europese landen zijn de felgekleurde veiligheidshesjes, verbandtrommels, isoleerdekens en brandblussers wettelijk verplicht" legt de woordvoerder van VVN uit. In Nederland wordt grotendeels vertrouwd op het gezond verstand van de bestuurders. VVN vindt het opvallend dat de laatste tijd gestrande automobilisten op de snelweg werden aangereden.

Veiligheidsvestjes erg populair als relatiegeschenk
In de week na de berichten van TROS Radar en RTL.nl zijn de veiligheidshesjes meteen erg populair. Bedrijven laten de hesjes bedrukken met hun logo en delen ze als relatiegeschenk uit aan relatie en medewerkers. Ze geven hun relaties eigenlijk een stuk ‘Extra veiligheid in het verkeer’. Dit is een goed middel om relaties te versterken.

Top 5 Veiligheidsartikelen voor in de auto
1. Veiligheidshesjes (veiligheidsvestjes)
2. Auto Veiligheidssets
3. Auto Safety Hammer (veiligheidshamer of escapehammer)
4. Gevarendriehoek
5. EHBO-sets

Terug naar boven