In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kun je altijd contact met ons opnemen. 

0
ma t/m vr 08:30 tot 17:30
0344 - 640 200

Verfrissend zomer relatiegeschenk: flesje bronwater

Een relatiegeschenk wat zijn weerga niet kent in de zomer; het flesje bronwater. Het is voordelig, populair en zeer handig op deze warme dagen. De flesjes bronwater kunnen bedrukt worden met uw logo, bedrijfsnaam en/of pakkende boodschap.

Een flesje bronwater is al enkele jaren helemaal ‘in’. Je ziet steeds meer mensen die flesjes water meenemen naar kantoor, school, een dagje uit of naar de sportschool. Ook is voldoende water drinken erg goed voor de gezondheid. Zeker op warme dagen is het belangrijk om genoeg te drinken, hierdoor blijven uw relaties en werknemers fit en geconcentreerd.

Wanneer u tijdens deze temperaturen genoodzaakt bent op de beurs te staan of met uw relaties of werknemers naar een (sport)evenement gaat is het heel handig om voor iedereen een flesje water mee te nemen. Allereerst om uitdroging te voorkomen maar ook uw naamsbekendheid zal er niet onder lijden. Maar ook op de werkvloer, tijdens een schoolreisje of tijdens de training op de sportschool komt uw flesje bronwater erg goed van pas. Ook omdat de flesjes iedere keer weer opnieuw hergebruikt kunnen worden is dit voordelig omdat uw bedrijfsnaam dag in dag uit weer in beeld komt bij uw doelgroep.

Er worden ook steeds meer artikelen ontworpen om uw flesje bronwater gemakkelijk mee te nemen. U kunt bijvoorbeeld denken aan rugzakken met flessenhouder, heuptassen, flessenhouder met karabijnhaak voor bevestiging aan je broek.

Terug naar boven