In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kun je altijd contact met ons opnemen. 

0
ma t/m vr 08:30 tot 17:30
0344 - 640 200

Verkoop oranje artikelen wk voetbal 2010 gestart!

Van Helden is er klaar voor! De verkoop van oranje artikelen, wk artikelen en oranje gadgets is gestart! De voorbereidingen zijn getroffen, we weten in welke groep we spelen en de oranjegekte breekt bijna los. We leven toe naar het WK voetbal 2010 in Zuid Afrika. Een sportief moment waar veel Nederlanders aandacht aan besteden én voor thuis blijven. Van Helden is er ook klaar voor en helpt actief mee om het Oranjegevoel tussen u en uw relatie te versterken. Bekijk het assortiment oranje artikelen.

‘Wij houden van Oranje’
Het is bijvoorbeeld een leuk idee om uw relatie(s) te laten weten dat ook u fan bent. Nodig al uw relaties uit om een wedstrijdje te komen kijken, bitterballen erbij en natuurlijk iedereen een prachtig Oranje shirt bedrukt met uw bedrijfsnaam of logo. En wat dacht u van die fanatieke supporters met een oranje pet bedrukt met uw boodschap? Bekijk op onze webshop eens de oranje sjaal, bedrukte oranje vlag, bedrukte oranje hoed en zonneklep. Maar ook de bedrukte oranje fluitjes, oranje polsbandjes, oranje voetbal, oranje rugzak, pluche leeuw, voetbal paraplu en Holland megaphone zijn erg leuk om uw relatie mee te verrassen voor het WK 2010.  

Andere sportartikelen zoals een sporttas, bidon of stappenteller vindt je op onze speciale sport relatiegeschenken pagina.

Het Nederlands elftal in Zuid Afrika
Oranje heeft gunstig geloot en zit in groep E samen met Denemarken, Japan en Kameroen. Op maandag 14 juni om 13.30 uur speelt Oranje in Johannesburg zijn eerste wedstrijd tegen Denemarken. Het is de eerste keer dat er een wereldkampioenschap voetbal in een Afrikaans land wordt georganiseerd.

Terug naar boven