In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kun je altijd contact met ons opnemen. 

0
ma t/m vr 08:30 tot 17:30
0344 - 640 200

Voetbal artikelen erg in trek als sport relatiegeschenk

De afgelopen periode is er erg veel gezocht op 'voetbal' en 'voetbal artikelen'. Het is niet voor niets dat dit een erg populair geschenk is om aan gewaardeerde collega’s of relaties te geven. Ruim 1,1 miljoen mensen zijn lid van de KNVB, veel mensen kijken naar de wedstrijden in de Eredivisie (ca. 3 miljoen kijkers bij Studio Sport op zondagavond) en Eerste divisie. Daarnaast is volgend jaar het wk in Zuid-Afrika waar iedereen naar uitkijkt.


Van Helden heeft een uitgebreid assortiment voetbal artikelen en oranje artikelen.

Bedrukte voetbal, een gezond sport relatiegeschenk
Een bedrukte voetbal als gezond sport relatiegeschenk doet het goed! Een potje voetbal tijdens de pauze of als bedrijfsuitje is pure teambuilding. De spelers (uw collega's of relaties) die op het veld goed met elkaar moeten communiceren, samen werken en een gezamenlijk doel hebben. 

Is zo'n voetbal ook iets voor u? U kunt de voetballen bedrukken met bv. uw bedrijfsnaam of logo. Maar ook is het mogelijk te kiezen voor één van de andere voetbal artikelen die op onze webshop te vinden zijn. Om te kunnen voetballen heeft u bijvoorbeeld ook 2 doeltjes nodig en ook voetbalshirts kunt u laten bedrukken bij Van Helden.

Wilt u ook zo’n mooie voetbal bedrukken, een voetbalspel voor in de kantine of een voetbalparaplu voor het winterse weer? Of wat dacht u van een leuke voetbal pen voor de jonge voetballertjes? Neem snel een kijkje en bestel gemakkelijk en snel op Vanhelden.nl.

Terug naar boven