In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kun je altijd contact met ons opnemen. 

0
ma t/m vr 08:30 tot 17:30
0344 - 640 200

Vrijheid tastbaar doorgeven met unieke herdenkingsmok

Bevrijdingsdag mokken en herdenkingsmokken voor 4 en 5 mei 2015

'Wie de ogen sluit voor het verleden, is blind voor de toekomst' luidt het thema van het Nationaal Comité 4 en 5 mei. Dit thema sluit aan bij het credo van het comité: vrijheid geef je door. Dit jaar is het precies 70 jaar geleden dat ons land werd bevrijd. 

Van Helden Relatiegeschenken heeft ter gelegenheid van dit speciale moment een serie unieke bevrijdingsdag mokken ontworpen die vele jaren meegaan. Dit stelt bedrijven, overheidsorganisaties, onderwijsinstituten en Oranjeverenigingen in de gelegenheid om, geheel in de geest van het thema, oog te houden voor de toekomst en de vrijheid op onderscheidende wijze door te geven.

Uw eigen tekst en/of logo toevoegen

De unieke herdenkingsmokken zijn verkrijgbaar met een vaste bedrukking in drie verschillende ontwerpen. De drie herdenkingsmokken waaruit u kunt kiezen zijn: Bevrijdingsmok met Vliegtuig design, Bevrijdingsmok met Landkaart Design en Bevrijdingsmok met Vlag Design. Op de achterzijde van de herdenkingsmokken bestaat de mogelijkheid om een eigen logo en/of tekst toe te voegen. Het toevoegen van uw eigen tekst en/of logo is bij de herdenkingsmokken gratis in één kleur.

Scholen kunnen op de achterzijde bijvoorbeeld verwijzen naar hun speciale lesprogramma over 70 jaar bevrijding, gemeentes en Oranjeverenigingen kunnen de datum vermelden waarop hun plaats werd bevrijd en ondernemingen, instellingen of vrijetijdsclubs kunnen bijvoorbeeld kiezen voor de tekst ‘ook wij geven de vrijheid door’.

Meer informatie over de bevrijdingsdag mokken

Wilt u meer weten over de speciale bevrijdingsdag mokken of direct bestellen? Ga dan naar Vanhelden.nl/bevrijdingsdag of neem contact met ons op via Vanhelden.nl/contact.

Bevrijdingsdag mok VliegtuigBevrijdingsdag mok LandkaartBevrijdingsdag mok Vlag

 

Terug naar boven