In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kun je altijd contact met ons opnemen. 

0
ma t/m vr 08:30 tot 17:30
0344 - 640 200

Webshop Vanhelden.nl scoort goed volgens onderzoek PromZ Vak

Positieve bevindingen Vanhelden.nl = zéér gebruiksvriendelijk
Marketingspecialist Wim van der Mark, die het onderzoek van PromZ Vak heeft uitgevoerd, zegt het volgende over Vanhelden.nl: ‘de website heeft een toppositie bij Google op veel woorden. Een prima interne zoekfunctie. Er is de mogelijkheid om te bellen en online chatten. Het online bestelproces gaat supersnel en duidelijk, inclusief de mogelijkheid om een logo te uploaden. Er zijn verder geen klantervaringen en geen keurmerk zichtbaar’’.

Uit dit recente onderzoek van PromZ Vak komt Vanhelden.nl erg goed naar voren komt. Het onderzoek moest uitwijzen wat relatiegeschenken webshops goed doen en wat ze beter zouden kunnen doen. 15 Willekeurig gekozen webshops van promotionele artikelen werden langs de meetlat gelegd, waaronder ook Vanhelden.nl. Het volledige onderzoek is gepubliceerd in PromZ Vak 2011, nummer 1, vanaf pagina 16. Wim van der Mark, die het onderzoek heeft uitgevoerd, is specialist op het gebied van online marketing.

Terug naar boven