In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kun je altijd contact met ons opnemen. 

0
ma t/m vr 08:30 tot 17:30
0344 - 640 200

Wereldrecord Air Guitar op Appelpop mogelijk gemaakt door Van Helden

Het wereldrecord 'Air Guitar' is vrijdagavond verbroken tijdens het tweedaagse openluchtfestival Appelpop. Hiervoor zijn 'custom made' opblaasbare gitaren gebruikt die door hoofdsponsor Van Helden Relatiegeschenken geleverd zijn (zie afbeelding). 

De organisatie Music Mayday probeerde hiermee aandacht te vragen voor talentvolle jongeren uit Afrika, die geen geld hebben voor een gitaar.

De wereldkampioen Air Guitar 2005 Michael 'Destroyer' Heffels en het publiek lieten hun verbeelding de vrije loop en zijn vijf minuten uit hun dak gegaan op meer dan 5100 luchtgitaren. Hiermee stevende ze het wereldrecord van 2005 tijdens het Britse muziekfestival Guilfest voorbij. Appelpop is een driejarige samenwerking aangegaan met Music Mayday. Deze stichting wil jongeren in Afrika een kans geven om hun creatieve talenten te ontwikkelen. Het gratis festival vond vrijdag en zaterdag plaats in Tiel. Onder anderen Golden Earring, Babylon Circus, Milow, Novastar, Alain Clark en Kane klommen op het podium.

Wilt u ook een bestelling plaatsen van opblaasbare gitaren. Vraag dan meer informatie aan via het contactformulier. Bekijk ook het volledige assortiment opblaasbare relatiegeschenken.
Terug naar boven