In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kun je altijd contact met ons opnemen. 

0
ma t/m vr 08:30 tot 17:30
0344 - 640 200

Winkelend publiek pakt give-away graag aan

Onderzoeksbureau City Traffic signaleert dat voor het eerst in vijf jaar de drukte in winkelstraten weer toeneemt. Vooral de laatste vijf weken is in het westen en zuiden van het land sprake van een forse toename. In het oosten vormt Hengelo een opvallende uitschieter met een stijging van 14% ten opzichte van dezelfde periode vorig jaar. Meer publiek in de winkelstraat wijst op herstel van het consumentenvertrouwen. Slimme ondernemers grijpen de kans aan producten en diensten bij het terugkerende publiek onder de aandacht te brengen met acties op de winkelvloer. Steeds vaker worden daar premiums en give-aways bij ingezet. Daar is een aantoonbare reden voor: relatiegeschenken met opdruk van logo en/of boodschap scoren tastbaar beter dan andere media tegen een fractie van de kosten.

Op alle acties voorbereid

Het inspirerende en verrassende assortiment van omvat meer dan 25.000 artikelen, direct uit voorraad leverbaar. Binnen elk budget zijn voor alle branches acties op de winkelvloer snel te realiseren, als het moet binnen enkele werkdagen.

 

Terug naar boven