In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kun je altijd contact met ons opnemen. 

0
ma t/m vr 08:30 tot 17:30
0344 - 640 200

Wordt de Samballoon de nieuwe oranje fanartikel hit?

Wat wordt het het Oranje fanartikel van het WK 2010? Een speciale zonnehoed? Een Holland Megaphone? Een oranje zonneklep of opvouwbare comboyhoed? Nee, het wordt de oranje Samballoon die al succesvol gebruikt werd tijdens de Olympische Winterspelen in Vancouver.

Bestel nu de Oranje Samballoon!
De Samballoon is een origineel, opvallend en unieke gadget die heel effectief te gebruiken is tijdens o.a. oranje sportevenementen zoals het WK Voetbal en Koninginnedag.

De Samballoon is op te blazen én weer leeg te laten lopen doordat de ballon op een kunststof houder met ventiel vast zit. De ballon is ook makkelijk te vervangen mocht deze defect raken. Bij heen en weer schudden maakt het een leuk geluid net als een echte sambabal. 

De houder (incl. halskoord) is met reclame te bedrukken. Ook de ballon kunt u laten bedrukken maar dan heeft het een iets langere levertijd. De ballon is uiteraard leverbaar in oranje.

De Samballoon is al te verkrijgen vanaf slechts € 1,39 per stuk incl. het bedrukken van uw reclametekst en/of logo in 1 kleur op 1 zijde van de houder. De basisinstelkosten voor dit artikel bedragen € 29,00 voor de eerste kleur/zijde.

Sinds 1988 is het altijd uitkijken naar de nieuwe fanartikelen waarmee Oranjefans zich tijdens een EK- of WK voetbal kunnen uitdossen. Er waren dieptepunten, zoals de opblaasbare molens. Maar ook regelrechte hits zoals de Gullitpet, Luidsprekerhoed, het Leeuwenpak, de Lederhosen en de Brulshirt.

Bekijk het volledig assortiment oranje artikelen op de speciale oranje themapagina. Of bekijk ook alle oranje artikelen acties en plaats nu uw 'oranje' bestelling. U ontvangt dan een gratis oranje fiets of tafelvoetbalspel!

Speciale oranje artikelen wensen?
Neem dan contact op via 0344- 640200 of via het contactformulier. Het Van Helden Verkoopteam helpt u graag!

Terug naar boven