In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kun je altijd contact met ons opnemen. 

0
ma t/m vr 08:30 tot 17:30
0344 - 640 200

Zorg voor een briefopener als sieraad op ieder bureau van uw relatie

Een briefopener met uw logo en/of bedrijfsnaam mag zeker niet op het bureau van uw relaties ontbreken. Het is namelijk een zéér nuttig artikel wat iedere dag gebruikt wordt. Zo is uw logo en/of bedrijfsnaam altijd goed zichtbaar.

Briefopeners zijn er in veel soorten, maten en materialen. Bij Van Helden kunt u briefopeners van een hoogwaardig metaal bestellen. Uiteraard kunnen we uw bedrijfsnaam of logo op de briefopener drukken of graveren en wordt deze in een prachtige geschenkdoos geleverd. Graag willen we u wijzen op de populaire briefopener Ballerina.

Ook heeft Van Helden Relatiegeschenken grotere briefopeners van kunststof. U kunt kiezen voor een transparante briefopener of een briefopener in de vorm van een envelop. Ook handig is de automatische briefopener welke de brief door een snijmechanisme opent.

Wat is een briefopener?
De briefopener wordt ook wel vouwbeen genoemd en is een product waarmee brieven en enveloppen geopend kunnen worden. Het woord vouwbeen wijst naar een andere, oudere, functie van het voorwerp, het gladstrijken van een vouw.

Zoekt u andere relatiegeschenken voor op het bureau? Bekijk dan eens onze speciale pagina voor bureauartikelen. Hier vindt u onder andere documentenmappen, markeerstiften, bureauklokken en memoblokken.  

Terug naar boven