0
ma t/m vr 08:30 tot 17:30
0344 - 640 200

Notitieboekjes bedrukken kleine oplage

Bij Van Helden vind je altijd wat je zoekt vanwege ons brede assortiment. Notitieboekjes bedrukken in een kleine oplage is al mogelijk vanaf 25 stuks. Hierdoor is het mogelijk om een aantal notitieboekjes te laten bedrukken voor een specifiek team, je grootste klanten of voor een tijdelijke marketingactie. Met een kleine oplage heb je de vrijheid om bepaalde doelgroepen of zakenrelaties heel precies te bereiken. Voorzie de notitieboekjes van jouw logo, laat notitieboekjes bedrukken met een persoonlijke tekst of een motiverende quote.

(24 artikelen gevonden)

Pagina's

Bedrukte notitieboeken als relatiegeschenk

Een notitieboekje met logo is een praktisch relatiegeschenk dat je op vele momenten cadeau kunt doen. Relatiegeschenken met logo zijn zeer geschikt om weg te geven tijdens workshops of seminars of tijdens een vergadering met jouw belangrijkste zakenrelaties. Niet alleen is het een leuk geschenk om te ontvangen, maar een bedrukt notitieboekje komt ook je eigen bedrijfsdoelen ten goede. Laat het notitieboek bijvoorbeeld bedrukken met je contactgegevens en website, zodat je nooit uit het oog raakt bij grote klanten of relaties. Ook is het mogelijk om de notitieboekjes full colour te laten bedrukken met je logo en eigen huisstijlkleuren.

Luxe en duurzame notitieboekjes in kleine aantallen

Je hebt een ruime keuze uit notitieboekjes die je laat bedrukken of graveren. De luxe notitieboeken met logo zijn vaak voorzien van een pen, zodat de ontvanger direct gebruik kan maken van het geschenk. Ook duurzame notitieboekjes met bedrukking zijn zeer populair. Deze notitieboeken zijn gemaakt van gerecycled materiaal of hebben een minder belastend productieproces, waardoor ze uitstekend aansluiten bij de wensen van mensen en bedrijven om op ieder vlak te verduurzamen. Ben je op zoek naar een wat kleiner promotieartikel? Kies dan voor bedrukte post-its waarmee de ontvanger gemakkelijk bladen en documenten kan markeren. Een perfect weggevertje voor medewerkers of potentiële klanten tijdens beurzen en open dagen.

Notitieboekjes in diverse formaten

De bedrukte notitieblokken en notitieboeken in ons uitgebreide assortiment zijn verkrijgbaar in verschillende formaten. Of je nu notitieboekjes in A5 of A4 formaat wilt bedrukken in een kleine oplage, inclusief of exclusief pen, in boekvorm of met een ringband design. Er zijn zelfs notitieboekjes waarvan je de pagina’s met een app kunt digitaliseren zodat de aantekeningen eenvoudig met collega’s gedeeld kunnen worden.

Notieboekjes laten bedrukken kleine oplage? Bestel eenvoudig online

Jouw bedrukte notitieboekjes in kleine oplage bestel je gemakkelijk en snel online in de gewenste oplage. Voordat je jouw bestelling ontvangt, sturen we je eerst een digitale drukproef, zodat je van tevoren weet hoe de notitieboeken met bedrukking eruit komen te zien. Het is nog mogelijk om eventuele aanpassingen te doen. Pas als jij volledig tevreden bent met de drukproef gaan we jouw ontwerp drukken. Wil je weten welke bedrukte kantoorartikelen en zakelijke geschenken het best passen bij jouw doelen? Neem contact met ons op voor een deskundig advies.

Terug naar boven