In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kun je altijd contact met ons opnemen. 

0
ma t/m vr 08:30 tot 17:30
0344 - 640 200

Notitieboekjes full colour bedrukken

Bedrukte notitieboekjes zijn een mooi relatiegeschenk of promotiemiddel. Een notitieboekje met logo of bedrijfsnaam is een perfect weggevertje tijdens een zakelijke meeting, beurs, open dagen of seminars. Doordat je notitieboekjes full colour kunt bedrukken is het mogelijk om deze geheel te personaliseren naar je eigen wensen. Je hebt hierbij de keuze uit een groot aantal verschillende notitieboeken die je met logo of tekst kunt bedrukken, zoals hardcover notitieboekjes, luxe notitieboekjes en goedkope notitieboekjes. Wij kijken samen met jou naar de mogelijkheden.

(22 artikelen gevonden)

Pagina's

Hardcover notitieboekjes in full colour bedrukken

Hardcover notitieboekjes zijn zeer stevig en gaan lang mee. Hierdoor weet je dat deze bedrukte relatiegeschenken veel mensen onder ogen komen. Door de hardcover notitieboekjes te bedrukken met jouw bedrijfslogo zal niet alleen de ontvanger vaak aan jouw bedrijf herinnerd worden, maar ook zijn of haar netwerk. Ook is het een praktisch relatiegeschenk om aan je eigen medewerkers te geven. Bedruk de full colour notitieboeken bijvoorbeeld met je missie of met naam voor een persoonlijk geschenk.

Full colour luxe notieboekjes met logo

Luxe notitieboekjes kun je zowel laten bedrukken als graveren. Deze zijn al te bestellen in een kleine oplage, zodat je luxe notitieboekjes met logo alleen kunt schenken aan je belangrijkste zakenrelaties of meest gewaardeerde werknemers. Je kunt ook schrijfmappen bedrukken met je logo. Hiermee geef je een waardevol cadeau mee aan prospects of maak je indruk op jouw relaties. Deze mappen zijn voorzien van een groot insteekvak om documenten in op te bergen en worden geleverd inclusief schrijfblok en balpen. Met een relatiegeschenk kun je zakelijke relaties bedanken of je waardering uitspreken na een prettige samenwerking.

Goedkope notitieboekjes full colour bedrukken

Ben jij op zoek naar een mooi weggevertje tijdens beurzen zonder dat het je te veel kost? De goedkope notitieboekjes kun je helemaal naar wens vormgeven, in je eigen kleuren en huisstijl, met een persoonlijke tekst of logo. Bedruk de notitieboekjes bijvoorbeeld met je websiteadres voor marketingdoeleinden of met je adresgegevens, zodat zakenrelaties jouw gegevens altijd bij de hand hebben. Notitieboekjes bedrukken kan zowel in pocketformaat als grotere formaten en je kunt kiezen voor duurzame eco bureauartikelen met opdruk. Sommige notitieboekjes worden inclusief pen geleverd. Van Helden heeft een gigantische keuze in kantoorartikelen en zakelijke geschenken met logo.

Notitieboekjes in full colour laten bedrukken? Bestel direct online

Notitieboekjes full colour bedrukken regel je eenvoudig en snel bij Van Helden. Voordat wij van start gaan met de bedrukte notitieboekjes ontvang je kosteloos een digitale proefdruk. Zo ben je er zeker van dat het relatiegeschenk er precies zo uit komt te zien als je voor ogen hebt. Je kunt de druk eventueel nog grafisch aanpassen voordat wij de notitieboeken gaan drukken. Heb je nog vragen over de mogelijkheden of ben je op zoek naar advies? Neem dan contact op zodat onze ervaren medewerkers je verder kunnen helpen met een persoonlijk advies op maat.

Terug naar boven