In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kun je altijd contact met ons opnemen. 

0
ma t/m vr 08:30 tot 17:30
0344 - 640 200

Ons verkiezingscampagne

Op woensdag 17 maart 2021 vinden de Tweede Kamerverkiezingen plaats. Zoveel keuze, zoveel mogelijkheden. Maar wat en wie kies je en waar sta je voor? Speciaal voor jou hebben wij onze standpunten, waar wij als organisatie voor staan, op een rijtje gezet en hopen daarmee op jullie 'stem.' Samen maken wij ondernemen weer een stuk leuker en mooier. Ook in deze onzekere tijd.

Wij staan voor:

Een ruime keuze in het assortiment. Van de beste technologie tot de meest duurzame geschenken. Hier vind je altijd wat jij zoekt. Mocht je er niet uitkomen, dan staat ons deskundig team klaar voor je met een productgerichte service.

Wanneer je kiest voor Van Helden, kies je voor kwaliteit. Ons assortiment is voorzien van de juiste certificering en als organisatie zijn wij maatschappelijk betrokken. Niet alleen in onze directe omgeving, maar ook bij onze leveranciers in verdere landen. Wil je hier meer over weten? Neem dan een kijkje in ons MVO beleid.

Jouw voordelen als kiezer

Naast de beste kwaliteit profiteer je als kiezer ook nog van vele andere voordelen. Bij ons ontvang je altijd een digitale drukproef vooraf. Dit is een voorbeeld waarop jij kan zien hoe jouw bedrukte relatiegeschenk eruit komt te zien. Pas wanneer je helemaal tevreden bent met de drukproef zullen wij het drukproces starten. Zo kom je achteraf nooit voor verrassingen te staan. Daarnaast geniet je ook altijd van een gratis levering en achteraf betalen (indien mogelijk).

Meer info?

Wil je meer weten over ons? Bekijk dan onze bedrijfsvideo en ontdek wie wij zijn, hoe wij werken en wat we voor je kunnen betekenen of neem contact met ons op voor een persoonlijk gesprek.
 

 Bekijk onze top 50 relatiegeschenken »
 
 
Terug naar boven