In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kun je altijd contact met ons opnemen. 

0
ma t/m vr 08:30 tot 17:30
0344 - 640 200

Hieronder vindt u een overzicht op welke (vak)beurzen en zakelijke evenementen Van Helden Relatiegeschenken B.V. met een stand aanwezig is. U ziet per beurs of evenement een korte omschrijving en u kunt doorlinken naar de desbetreffende beurs of evenement.

Tijdens deze beurzen zullen wij de nieuwste relatiegeschenken, give aways, premiums, gadgets en bedankjes presenteren. Kijk ook eens naar onze populairste beurs relatiegeschenken.


12 t/m 14 april 2011FENEXPO – Gorinchem (Zuid-Holland)

Het meest succesvolle netwerkevenement in Midden-Nederland staat weer voor de deur. Tijdens de drie commerciële topdagen van FENEXPO ontmoet u bijna 6.500 bezoekers en kunt u uw bedrijf presenteren, uw relaties op een ongedwongen manier ontmoeten of gewoon lekker netwerken. Netwerken is namelijk één van de belangrijkste activiteiten voor commercieel succes!

Gratis kaarten ontvangen? Deze kunt u aanvragen via onze contactpagina.

7 t/m 12 februari 2011Internationale BouwBeurs - Utrecht (Utrecht)

De bouwwereld ziet zich gesteld voor grote maatschappelijke, economische en technologische uitdagingen. Bouwen moet duurzaam en energiezuinig, vraaggericht en tegen lage kosten, industrieel en flexibel. Dat vraagt creativiteit, vertrouwen en vooral samenwerking. Opdrachtgever, architect, ontwikkelaar, aannemer en toeleverancier bouwen aan deze samenwerking op de Internationale BouwBeurs 2011 in Utrecht, het tweejaarlijkse platform waar 1.000 exposanten en 100.000 vakbezoekers elkaar ontmoeten, kennis uitwisselen en ideeën opdoen. Bouwen doen we samen!

Gratis kaarten ontvangen? Deze kunt u aanvragen via onze contactpagina.

7 t/m 9 februari 2011HorecaEvenTT - Assen (Drenthe)

HorecaEvenTT is een jaarlijks terugkerende vakbeurs en heeft een vaste positie op de nationale horecabeursagenda. In drie dagen tijd komt u in een persoonlijke en professionele omgeving in contact met bedrijven die zich richten op de markt voor horeca, grootkeuken en recreatie. HorecaEvenTT vindt plaats in de TT Hall Assen. Van Helden zal u hier de meest effectieve horeca relatiegeschenken presenteren om uw relaties te versterken. Kijkt u alvast op onze speciale horeca artikelen pagina.

Gratis kaarten ontvangen? Deze kunt u aanvragen via onze contactpagina.

26 t/m 28 september 2011Horeca Relatiedagen - Hardenberg (Overijssel)

Horeca Relatiedagen is drie dagen lang het trefpunt waar ondernemers en relaties uit de horeca, catering, recreatie en (zorg)instellingen elkaar ontmoeten. U krijgt de gelegenheid informatie uit te wisselen, contacten te leggen, inspiratie en ideeën op te doen en in een sfeervolle, verkoopbevorderende ambiance zaken te doen.

Gratis kaarten ontvangen? Deze kunt u aanvragen via onze contactpagina.

11 t/m 13 oktober 2011Bouw Relatiedagen - Hardenberg (Overijssel)

Bouw Relatiedagen is hét trefpunt waar ondernemers en relaties in de bouwbranche elkaar ontmoeten. De locatie bij uitstek om uw imago in de gehele bouwbranche te versterken. In een sfeervolle, verkoopbevorderende ambiance kunt u zaken doen, producten en/of diensten tonen, vakinformatie uitwisselen, contacten leggen, vervolgafspraken maken en kennis opdoen.

Gratis kaarten ontvangen? Deze kunt u aanvragen via onze contactpagina.

Terug naar boven