0
ma t/m vr 08:30 tot 17:30
0344 - 640 200

Op zoek naar een schrijfmap met ringband?

Bent u op zoek naar professionele schrijfmappen met ringband voor uw personeel, uw zakenrelatie of voor uzelf? Bij Van Helden hebben we een ruim assortiment schrijfmappen.

Schrijfmappen met ringband voor al uw medewerkers

Geef aan al uw medewerkers een handige schrijfmap met ringband cadeau; dat is niet alleen een praktisch geschenk dat zeker gewaardeerd zal worden, het zorgt ook nog eens voor een professionele uitstraling. Laat de schrijfmappen bedrukken met een originele tekst en stimuleer de werksfeer op een positieve manier. Zo creëert u extra verbondenheid van uw medewerkers met het bedrijf. U kunt de schrijfmappen natuurlijk ook bedrukken met uw bedrijfsnaam en/of logo om zo de huisstijl overal terug te laten komen. Dat zorgt voor meer herkenbaarheid. Bovendien vergroot het de naamsbekendheid. 

Schrijfmap met bedrukking als relatiegeschenk

U kunt natuurlijk ook uw zakelijke relaties verrassen met een bedrukte schrijfmap met ringband. Een schrijfmap komt altijd wel van pas en is een item dat veel gebruikt zal worden op kantoor. Dat komt de zichtbaarheid van uw bedrijf weer ten goede. Omdat de schrijfmap door vele ogen gezien zal worden kunt u profiteren van een groot bereik. 

Wilt u echt uitpakken? Dan kunt u de schrijfmap natuurlijk ook combineren met andere kantoorartikelen met bedrukking zoals een bedrukte agenda. Of verblijd uw relatie met een compleet cadeau dat bijvoorbeeld bestaat uit een bedrukte schrijfmap, een notitieboekje met opdruk en pen met bedrukking. Daar zult u menig relatie zeer blij mee maken. 

Bestel uw schrijfmap met ringband eenvoudig online

Bij Van Helden kunt u kiezen uit een ruim assortiment schrijfmappen. Zo kunt u kiezen uit diverse formaten zoals de A4 en A5 schrijfmap. Maar ook voor een luxe of lederen schrijfmap bent u bij ons aan het juiste adres. Heeft u al een keuze kunnen maken? Dan kunt u de map eenvoudig en snel online bestellen. Bij de bestelling kunt u exact aangeven wat uw wensen zijn. Ook heeft u de mogelijkheid om een gratis en vrijblijvende drukproef aan te vragen. Zo weet u precies hoe de bedrukte schrijfmap met ringband eruit komt te zien en wat u kunt verwachten. Zo komt u achteraf niet voor verrassingen te staan.

Heeft u door het brede assortiment niet meer goed zicht over wat u graag wilt? Neem dan gerust contact met ons op voor persoonlijk advies en een offerte op maat. Dat kan door te bellen of door gebruik te maken van onze live chat. Wij helpen u graag de juiste schrijfmap met bedrukking te vinden!

 

Terug naar boven