0
Ma t/m vr 08:00 tot 17:30
0344 - 640 200

Opvouwbaar tasje: een compact en praktisch geschenk

Een bedrukte tas is een populair geschenk dat tijdens verschillende evenementen wordt weggegeven. Zo is een katoenen draagtas met opdruk een weggever dat vaak wordt gezien op beurzen en open dagen. Bij een seminar of cursus wordt er vaak een bedrukt documententasje weggegeven. Deze heeft een luxe en stijlvolle uitstraling. Een ander zeer populair tasje is de opvouwbare boodschappentas. Dit veelgebruikt artikel heeft een compact formaat en komt altijd van pas. Zeker na het verbod van de gratis plastic tas is dit geschenk in populariteit gestegen.

 

Geef uw opvouwbare tas met logo weg als give away

De opvouwbare tas is een item dat door bijna iedere doelgroep gebruikt wordt. Hierdoor is de het opvouwbaar tasje met logo en/of bedrijfsnaam perfect om in te zetten als promotiemiddel. Een goed promotiemiddel, zoals een bedrukte pen of gegraveerde sleutelhanger, kenmerkt zich vaak door het compacte formaat, de toegankelijkheid en het feit dat het een gebruiksvoorwerp is. De opvouwbare tas voldoet aan al deze eigenschappen. Laat opvouwbare boodschappentas bedrukken met uw eigen logo en/of tekst, waardoor u uw persoonlijke touche aan de tas geeft.

Laat een opvouwbare boodschappentas met logo bedrukken

In het assortiment tassen zijn verschillende type tassen te vinden. De opvouwbare tassen zijn er in allerlei vormen, kleuren en maten. U vindt altijd een tasje dat bij uw past. Daarnaast kunt u de opvouwbare tassen bedrukken zoals u dat zelf wilt, bijvoorbeeld met uw logo, uw eigen lettertype en eigen PMS kleuren. Hierdoor komen niet alleen de eigenschappen van uw organisatie naar voren, maar ook de volledige huisstijl. De herkenbaarheid van uw merk krijgt hierdoor een boost. Ook wordt door het herhaaldelijk gebruik van de opvouwbare tas met logo en/of tekst u naamsbekendheid verhoogd.

Opvouwbare tasjes bedrukken? Bestel direct online

Bent u benieuwd wat de opvouwbare boodschappentas met logo voor u kan betekenen. Ervaar het zelf. De meeste opvouwbare tassen kosten nog niet eens € 1 per stuk. Bovendien kunt u uw opvouwbare boodschappentas relatiegeschenk direct online bestellen. Tijdens uw online bestelling kunt u op uw eigen gemak uw bedrukking wensen aangeven. Wanneer wij uw bestelling hebben ontvangen gaat onze studio aan de slag om een digitale drukproef voor u te maken. Hierop kunt u precies zien hoe het opvouwbaar tasje met logo eruit ziet. Pas wanneer u helemaal tevreden bent met de drukproef zullen wij de opvouwbare tasjes bedrukken. Deze heeft u vaak al binnen 8 werkdagen in huis. Bent u er toch nog niet helemaal uit? Neem dan contact met ons op voor een persoonlijk advies en een offerte op maat.

Terug naar boven