0
ma t/m vr 08:30 tot 17:30
0344 - 640 200

Opvouwbaar tasje: een compact en praktisch geschenk

Tasjes met opdruk zijn onmisbaar op beurzen en tijdens open dagen. De bedrukte opvouwbare tasjes zijn ideaal om weg te geven met promotioneel materiaal erin zodat uw relaties en potentiële klanten u niet zullen vergeten.

Bedrukte tasjes als giveaway

Omdat tasjes nu eenmaal veel gebruikt worden, zijn ze ideaal voor branding. Door opvouwbare tasjes met bedrukking tijdens evenementen in te zetten, wordt de naamsbekendheid van uw bedrijf eenvoudig vergroot. Daarnaast is het mogelijk om verschillende spulletjes in de opvouwbare tasjes met opdruk te doen wanneer u deze weggeeft aan leads of bestaande relaties. Laat opvouwbare tasjes bedrukken met uw logo en stop een flyer in de tas. Omdat opvouwbare tasjes met opdruk als promotiemateriaal niet heel duur zijn, kunt u de units perfect combineren met andere leuke giveaways. U kunt weggevers bedrukken, bijvoorbeeld ballonnen of aanstekers, en uw relaties verrassen met een praktisch opvouwbaar tasje met bedrukking én handige gadgets. 

 

(10 artikelen gevonden)

Opvouwbare tassen bedrukken is duurzaam

Duurzaamheid wordt steeds belangrijker en milieuvriendelijkheid is een groeiende factor als het gaat om keuze onder consumenten. Opvouwbare tasjes bedrukken sluit hier goed bij aan doordat de tasjes hergebruikt kunnen worden. Omdat de te bedrukken opvouwbare tassen vaak van één soort materiaal gemaakt worden, hebben deze een kleinere ecologische voetafdruk. Daarnaast is de kans klein dat de opvouwbare tasjes met opdruk na afloop in de prullenbak belanden. De tassen zijn immers opvouwbaar en dus gemakkelijk mee te nemen. Is duurzaamheid een hot item voor uw organisatie en wilt u dit aan uw relaties laten weten? Laat dan eco-tassen bedrukken. Door milieuvriendelijke tassen te bedrukken onderstreept u de missie en visie van uw bedrijf.

Slimme marketing met bedrukte opvouwbare tasjes

Er zijn verschillende manieren waarop opvouwbare tassen bedrukken ingezet kunnen worden om uw marketing te ondersteunen. Op de eerste plaats zorgen de opvouwbare tassen met opdruk natuurlijk voor awareness wanneer u opvouwbare tasjes bedrukt met het logo of de naam van uw bedrijf. De tasjes worden door veel mensen gezien en de organisatie geniet exposure. Naast opvouwbare tassen bedrukken en inzetten om naamsbekendheid te vergroten kunt u de tasjes ook prima gebruiken om een lopende actie succesvol te maken. Deze actie kan zowel online als offline zijn. U kunt opvouwbare tasjes bedrukken met een hashtag of pakkende tekst en leads genereren of conversie optimaliseren. Opvouwbare tasjes bedrukken is één van de manieren die Van Helden Relatiegeschenken biedt om uw doelgroep en communicatiedoel te bereiken. 

Op zoek naar goedkope bedrukte opvouwbare tassen? Bestel online!

Wanneer u investeert in weggevers zoals opvouwbare tasjes met logo is een doordachte marketingstrategie cruciaal. Zorg ervoor dat de vouwbare tasjes met opdruk het gewenste resultaat leveren en wees creatief met de verschillende opties. U kunt diverse soorten, kleuren en oplagen opvouwbare tasjes bedrukken, afhankelijk van de grootte van de doelgroep en de interesses van deze doelgroep. Voordat opvouwbare tassen bedrukt worden ontvangt u een digitale drukproef. Pas nadat u deze heeft goedgekeurd beginnen wij met opvouwbare tassen bedrukken. 

Heeft u vragen over de verschillende drukmogelijkheden, het materiaal van tassen met logo of ontvangt u graag vrijblijvend advies? Neem contact met ons op, wij helpen u graag verder.

Terug naar boven