0
Ma t/m vr 08:00 tot 17:30
0344 - 640 200

Origineel geschenk: bedrukt met logo en tekst als geschenk.

Voor orginele relatiegeschenken bent u bij Van Helden Relatiegeschenken en reklameartikelen aan het juiste adres. Wij bieden u een enorm assortiment cadeaus voor uw relaties.Wij importeren rechtstreeks kunnen zo direct inspelen op originele wensen die de exclusiviteit van uw relatiegeschenk waarborgen. Naast de vertrouwde relatiegeschenken en cadeaus zoals exclusieve pennensets en luxe artikelen voor op kantoor is er al jaren een enorme opmars in geschenken die de persoonlijke relatie onderstreept. Enkele voorbeelden zijn geschenken voor sport en golf, keuken, persoonlijke verzorging, of vrijetijdsbesteding met vrienden of gezin.

De klassiekers die veelal de basis vormen van uw collectie als een paraplu, promotie textiel zoals polo's en fleece producten bieden wij u een ruime keuze of indien nodig verzorgen wij uw maatwerk.

Het assortiment bij Van Helden is zeer breed. Wij importeren rechtstreeks en bieden u daarom altijd zeer voordeling. Van Helden beschikt over een eigen DTP afdeling en drukkerij voor bedrukking of gravering van uw logo of boodschap. Ook hebben wij een groot assortiment groene relatiegeschenken die u kan laten bedrukken.

Heeft u een specifieke wens, neemt u dan contact met ons op, wij adviseren u graag.

(21 artikelen gevonden)

Pagina's

Terug naar boven