In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kun je altijd contact met ons opnemen. 

0
ma t/m vr 08:30 tot 17:30
0344 - 640 200

Premiums en gadgets speciaal voor de zorgsector

Een relatiegeschenk geeft u weg als blijk van waardering, om onder de aandacht te blijven of als verrassing omdat u iets te vieren heeft. Het versterkt relaties en dat is erg belangrijk! Daarom wilt u natuurlijk een uniek en origineel geschenk cadeau doen aan uw relaties. Bij Van Helden hebben we natuurlijk ook originele premiums en gadgets speciaal voor de zorgsector!

(22 artikelen gevonden)

Pagina's

Originele relatiegeschenken

Met een leuk relatiegeschenk kunt u een glimlach laten verschijnen op het gezicht van uw relaties. Dankzij ons uitgebreide assortiment vindt u altijd wel een leuk origineel bedrukt relatiegeschenk dat bij u en uw doelgroep past. Bovendien kunnen wij bijna alle producten voorzien van bedrukking of gravering. Of u nu een persoonlijke boodschap, uw bedrijfslogo, slogan of bedrijfsnaam wilt laten bedrukken; wij zorgen ervoor dat de producten geheel naar wens geleverd en bedrukt worden. Natuurlijk hebben wij ook leuke relatiegeschenken speciaal voor de zorgsector. Uiteraard kunnen ook de zorg relatiegeschenken bedrukt worden met uw logo en/of tekst.

Unieke zorggeschenken

Wanneer geeft u zorggeschenken cadeau? Zorggeschenken zoals persoonlijke artikelen met bedrukking of bedrukte EHBO sets zijn bijvoorbeeld leuke en originele cadeaus om te geven tijdens inhaakmomenten zoals de Dag van de Zorg of tijdens de Week van Zorg en Welzijn. Ook leuk om weg te geven is een bedrukte markeerstift in de vorm van een injectiespuit. Dit is een origineel relatiegeschenk die u bijvoorbeeld cadeau kunt doen aan studenten die een zorg-opleiding volgen of relaties die in een zorginstelling of ziekenhuis werken.

Maar zorg relatiegeschenken kunt u natuurlijk het hele jaar door inzetten. Denk aan bijvoorbeeld bedrukte stressballen en figuren; uitermate geschikt om de stress op de werkvloer onder controle te houden en dat is weer goed voor de gezondheid! Of wat dacht u van een stappenteller met bedrukking? Dat is een praktisch geschenk voor iedereen die bewust bezig is met beweging om gezond te blijven. Maak dit cadeau extra persoonlijk door de stappenteller te bedrukken. 

Is een collega of zakenrelatie onlangs bevallen? Dan kunt natuurlijk een geboortekaartje sturen. Maar nog origineler is het om een bedrukte knuffel cadeau te doen. Laat uw bedrijfslogo of bedrijfsnaam op de knuffel drukken om een leuke link met uw bedrijf te leggen. Het zou natuurlijk fantastisch zijn als het knuffeltje met uw logo erop het lievelingsknuffeltje van de baby wordt! 

Contact

Wilt u graag een bedrukt relatiegeschenk speciaal voor de zorg cadeau doen? Bestel makkelijk en snel online. Zodra wij uw orderbevestiging hebben ontvangen sturen wij u een digitale drukproef toe. Pas wanneer u deze heeft goedgekeurd zullen wij uw geschenk bedrukken. Zo komt u niet voor verrassingen te staan. Heeft u vragen of advies op maat nodig? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 0344 – 640 200 of maak gebruik van onze live chat

 

Terug naar boven