Zaklampen bedrukken

Wil jij meerwaarde creëren en een lichtpuntje in het donker zijn voor jouw relaties? Geef een bedrukte zaklamp cadeau zodat klanten en zakenrelaties zelfs op de donkerste momenten herinnerd worden aan jouw goede naam. Een zaklamp met logo is een onderscheidend relatiegeschenk wat ervoor zorgt dat je op een duurzame manier relaties kunt versterken.

Sorteer op

1 product

Gereedschapsset Work [2-delig]
Vanaf
€ 3,51
  • Inclusief sleutelhanger met lampje

Laat een zaklamp bedrukken met uw naam of logo

Laat uw klanten en relaties niet in het donker zitten en verblijd ze met bedrukte zaklampen. Met de bedrukte lampen geniet u zeker van tastbaar meer bereik. Helemaal wanneer u de zaklamp laat bedrukken met uw eigen logo en/of tekst. Op deze manier wordt uw relatie zelfs op de donkerste momenten herinnerd aan uw goede naam. De zaklamp met bedrukking is een leuk relatiegeschenk om weg te geven tijdens beurzen of evenementen. Daarnaast kunt u het relatiegeschenk ook inzetten als prijs bij prijsvragen en/of win-acties.

Zaklamp met eigen tekst: een origineel cadeau

De zaklamp relatiegeschenk is een uniek en origineel geschenk om weg te geven. Niet alleen doordat het artikel zeer praktisch is, maar juist omdat het multi-inzetbaar is. Zo staat een gepersonaliseerde lamp niet alleen voor licht, maar heeft het ook een symbolische betekenis zoals innovatie, nieuwe ideeën etc. Hierdoor is een lamp met tekst, logo en/of naam perfect om cadeau te geven bij een samenwerking met nieuwe relaties of tijdens de lancering van een nieuw project.

Kies uit verschillende zaklampen 

In ons assortiment gereedschap en veiligheidsartikelen vindt u diverse lampen om te bedrukken met naam of reclame. Bent u op zoek naar een leuke weggever met opdruk, dan zijn de bedrukte sleutelhangers met lampje precies wat u zoekt. Deze compacte give-aways doen het perfect op beurzen en evenementen. Naast deze leuke premiums en give-aways bieden wij u ook praktische zaklampen en hoofdlampen. Ideaal tijdens outdoor activiteiten of bij het klussen. Laat de hoofd- of zaklamp graveren met naam en logo voor extra originele uitstraling.

In het assortiment diverse lampen met bedrukking vindt u ook bedrukbare nachtlampjes, diverse duurzame lampen met opdruk, zoals de knijpkatten en de solar lampen, en een lampion om te bedrukken. Hiermee vergroot u niet alleen uw naamsbekendheid, maar stimuleert u ook de duurzaamheid in uw omgeving.

Uw relatiegeschenk zaklamp bestelt u eenvoudig online

Ook als u op zoek bent naar bedrukbare zaklampen bent u bij Van Helden aan het juiste adres. Verras uw relaties ook met een zaklamp met logo of een multifunctioneel lampje met naam. U kunt uw bestelling direct online plaatsen, maar het is uiteraard mogelijk om de bestelling telefonisch door te spreken met één van onze adviseurs. Na het plaatsen van uw bestelling ontvangt u altijd een gratis drukproef ter goedkeuring. Zo kunt u precies zien hoe uw geschenk eruit komt te zien. Pas na uw akkoord zullen wij beginnen met het bedrukken. Zo komt u achteraf nooit voor verrassingen te staan!

Heeft u nog vragen of wilt u meer weten over een van onze producten? Neem contact met ons op voor een persoonlijk advies en een offerte op maat.