Stormparaplu's bedrukken

Een goedkope paraplu die bij de eerste de beste windstoot omklapt en niet meer te repareren is: het is een irritatie van velen. Een stormparaplu is tegen stormachtig weer bestand en zorgt ervoor dat je zeker droog op je volgende afspraak aankomt. Dit is absoluut een geschenk waarmee jij relaties gelukkig gaat maken!

Sorteer op

1 product

Stormparaplu Rick
Vanaf
€ 8,44
(23)
Topper
  • Geleverd in bijpassende pouch

Stormparaplu bedrukken voor razendsnel bereik bij uw doelgroep

Het is niet te vermijden. In de herfst krijgen wij regelmatig te kampen met hevige najaarsstormen. Verras uw relaties daarom met een originele, praktische stormparaplu met logo. Hiermee houdt u niet alleen uw relaties droog tijdens regenachtige dagen, maar u vergroot ook uw naamsbekendheid. Iedereen zal uw bedrukte stormparaplu waarderen. Het is een zeer welkom geschenk bij jong en oud. Uiteraard kunnen wij alle stormparaplu’s bedrukken met uw logo en/of originele tekst.

Stormparaplu’s in allerlei stijlen, maten en kleuren

In het assortiment vindt u diverse stormparaplu’s. De stormparaplu’s hebben een luxe uitstraling en zijn uitermate geschikt als zakelijk geschenk. Naast de stormparaplu’s in traditionele stijl, zoals de stormparaplu Hurricane, bieden wij u ook unieke Senz stormparaplu’s. Dit topmerk heeft een aerodynamisch design en valt altijd op. In het assortiment kunt u kiezen voor Senz Original, maar wij bieden u onder andere ook de Senz XXL en de Senz mini. U vindt altijd een stormparaplu dat bij u en uw doelgroep past.

Poncho’s bedrukken, opvallen terwijl u droog blijft

Ook al is een paraplu gemaakt om u te beschermen tegen de regen, is een paraplu toch niet altijd voldoende om te garanderen dat u droog blijft. Wanneer u op de fiets zit zult u de paraplu ongetwijfeld meenemen. Toch zijn er momenten dat u liever beide handen aan het stuur houdt, tijdens een storm bijvoorbeeld. Het liefst gaat u tijdens een storm helemaal niet naar buiten maar soms ontkomt u hier niet aan. Voor dit soort momenten is een bedrukte poncho bij uitstek geschikt om uw medewerkers of relaties droog te houden gedurende de tijd dat zij buiten verblijven. Voor uw zakenrelaties is een bedrukte opvouwbare paraplu een welkom geschenk. De opvouwbare paraplu’s die u kunt voorzien van bedrukking zijn vaak compact en daardoor makkelijk mee te nemen in een bedrukte laptoptas bijvoorbeeld.

Uw stormparaplu met logo bestelt u eenvoudig en direct online

Dit zeer gewaardeerde geschenk kunt u eenvoudig online bestellen. Tijdens uw bestelling kunt u precies aangeven wat uw wensen zijn met betrekking tot kleur, aantal en opdruk. Bij vragen kunt u altijd contact met ons opnemen. Onze medewerkers staan voor u klaar met een persoonlijk advies en een offerte op maat. U heeft tevens de mogelijkheid om een gratis en vrijblijvende digitale drukproef vooraf aan te vragen. Zo ziet u precies hoe het artikel eruit komt te zien en staat u nooit meer voor verrassingen.