Strandballen bedrukken

Dubbel plezier op het strand! Opblaasbare strandballen met logo in verschillende soorten, maten en kleuren.

Sorteer op

1 product

Strandbal Soccer
Vanaf
€ 0,92
(2)
  • Leuk voor op het strand of in het zwembad

Een strandbal met logo voor op vakantie

Iedereen gaat weleens een dagje naar het strand; ook jouw zakenrelaties. Door een bedrukte strandbal cadeau te doen, zet je jouw zakenrelatie in het zonnetje en zorg je voor dubbel plezier op het strand. Bij Van Helden kun je kiezen uit diverse opblaasbare strandballen met opdruk in allerlei in verschillende soorten, maten en kleuren. Een strandbal bedrukken kan de naamsbekendheid van je bedrijf op meerdere manieren vergroten. Daarnaast kun je met een bedrukte strandbal verschillende doelgroepen bereiken. Een strandbal bedrukken met logo is een effectieve marketingstrategie voor zowel business-to-customer als business-to-business communicatie.

Strandballen bedrukken met logo voor een extra groot bereik

Iets wat zeker niet mag ontbreken tijdens een dagje aan de kust, is een strandbal. Zowel jong als oud kan uren speelplezier hebben met de strandbal. Dit speelse artikel wekt een positief gevoel op bij mensen en is daardoor zeer geschikt om je naam aan te koppelen. Je kunt de strandbal bedrukken met je bedrijfsnaam en/of logo, maar je kunt ook kiezen om de strandballen te bedrukken met een originele tekst, waardoor je extra zult opvallen. Wij kunnen de relatiegeschenken strandbal laten bedrukken met de door jou aangegeven logo en/of tekst in de gewenste (huisstijl)kleuren. Ook leuk: combineer de strandballen met andere bedrukte zomerartikelen, zoals: beachballsets met logo of frees met bedrukking. 

Een strandbal bedrukken voor de zakelijke markt

Ook als het om B2B-communicatie gaat, biedt een strandbal met bedrijfslogo veel opties. Je kunt de strandbal bedrukken met logo om ervoor te zorgen dat je zakenrelaties jouw organisatie niet vergeten. Daarnaast is het ook mogelijk om de strandbal de bedrukken met een pakkende quote. Dit kan een goede zet zijn wanneer je bedrijf een nieuwe weg heeft in geslagen, maar ook als je zakelijke klanten een fijne herinnering wilt geven aan jouw organisatie. Een bedrukte strandbal als relatiegeschenk is een leuk en luchtig cadeautje waar jouw zakenrelaties met hun gezin veel plezier aan zullen beleven.

Bedrukte strandballen als marketingstunt

Wanneer jouw organisatie een bepaalde salesactie heeft lopen, is goedkoop strandballen bedrukken een optimale manier om veel mensen te bereiken. Je kunt de strandbal bedrukken met logo of met een slogan die bij je campagne aansluit. Omdat de bedrukte strandballen zonder lucht nog compact zijn, is het een handige weggever op beurzen, opendagen en markten. Het is ook een idee om de ballen allemaal op te blazen en tijdens speciale acties weg te geven. Zo kun je goedkoop strandballen bedrukken, veel enthousiasme opwekken en zorg je er zeker voor dat er meer awareness komt wat betreft jouw bedrijf!

De bedrukte strandbal is multi-inzetbaar

De bedrukte strandbal is niet alleen een leuke weggever voor op het strand. Ook in recreatieparken, (vakantie)beurzen en zelfs op scholen is de strandbal met opdruk een goede weggever. Want kinderen zien de strandbal als leuk en