Strandballen bedrukken

Dubbel plezier op het strand! Opblaasbare strandballen met logo in verschillende soorten, maten en kleuren.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Een strandbal met logo voor op vakantie

Iedereen gaat weleens een dagje naar het strand; ook jouw zakenrelaties. Door een bedrukte strandbal cadeau te doen, zet je jouw zakenrelatie in het zonnetje en zorg je voor dubbel plezier op het strand. Bij Van Helden kun je kiezen uit diverse opblaasbare strandballen met opdruk in allerlei in verschillende soorten, maten en kleuren. Een strandbal bedrukken kan de naamsbekendheid van je bedrijf op meerdere manieren vergroten. Daarnaast kun je met een bedrukte strandbal verschillende doelgroepen bereiken. Een strandbal bedrukken met logo is een effectieve marketingstrategie voor zowel business-to-customer als business-to-business communicatie.

Strandballen bedrukken met logo voor een extra groot bereik

Iets wat zeker niet mag ontbreken tijdens een dagje aan de kust, is een strandbal. Zowel jong als oud kan uren speelplezier hebben met de strandbal. Dit speelse artikel wekt een positief gevoel op bij mensen en is daardoor zeer geschikt om je naam aan te koppelen. Je kunt de strandbal bedrukken met je bedrijfsnaam en/of logo, maar je kunt ook kiezen om de strandballen te bedrukken met een originele tekst, waardoor je extra zult opvallen. Wij kunnen de relatiegeschenken strandbal laten bedrukken met de door jou aangegeven logo en/of tekst in de gewenste (huisstijl)kleuren. Ook leuk: combineer de strandballen met andere bedrukte zomerartikelen, zoals: beachballsets met logo of frees met bedrukking. 

Een strandbal bedrukken voor de zakelijke markt

Ook als het om B2B-communicatie gaat, biedt een strandbal met bedrijfslogo veel opties. Je kunt de strandbal bedrukken met logo om ervoor te zorgen dat je zakenrelaties jouw organisatie niet vergeten. Daarnaast is het ook mogelijk om de strandbal de bedrukken met een pakkende quote. Dit kan een goede zet zijn wanneer je bedrijf een nieuwe weg heeft in geslagen, maar ook als je zakelijke klanten een fijne herinnering wilt geven aan jouw organisatie. Een bedrukte strandbal als relatiegeschenk is een leuk en luchtig cadeautje waar jouw zakenrelaties met hun gezin veel plezier aan zullen beleven.

Bedrukte strandballen als marketingstunt

Wanneer jouw organisatie een bepaalde salesactie heeft lopen, is goedkoop strandballen bedrukken een optimale manier om veel mensen te bereiken. Je kunt de strandbal bedrukken met logo of met een slogan die bij je campagne aansluit. Omdat de bedrukte strandballen zonder lucht nog compact zijn, is het een handige weggever op beurzen, opendagen en markten. Het is ook een idee om de ballen allemaal op te blazen en tijdens speciale acties weg te geven. Zo kun je goedkoop strandballen bedrukken, veel enthousiasme opwekken en zorg je er zeker voor dat er meer awareness komt wat betreft jouw bedrijf!

De bedrukte strandbal is multi-inzetbaar

De bedrukte strandbal is niet alleen een leuke weggever voor op het strand. Ook in recreatieparken, (vakantie)beurzen en zelfs op scholen is de strandbal met opdruk een goede weggever. Want kinderen zien de strandbal als leuk en bedrukt speelgoed. Verras alle leerlingen van de school bijvoorbeeld met een strandbal met naam om de zomervakantie in te luiden. Zo blijf jij de hele zomer nog in beeld en profiteer je van een groot bereik dankzij dit bedrukte kindergeschenk. Zo kan de strandbal als relatiegeschenk eigenlijk op ieder moment wel cadeau gedaan worden!

Van groot naar klein, de keuze is reuze!

In ons assortiment vind je diverse strandballen waarbij de één net iets anders is dan de ander. De tweekleurige strandbal is een absolute topper en is het meest herkenbaar op het strand. Deze is er ook in een extra grote variant; zo val je nóg meer op. Maar je kunt ook kiezen voor een leuke gekleurde strandbal voor een speciale boodschap. De bedrukte strandballen zijn erg leuk om weg te geven aan jongeren. Met name de voetbalprint doet het erg goed in periodes van een EK of WK. Je vindt altijd wel een strandbal die precies bij jou communicatiedoel past. Ook als je op zoek bent naar een ander leuk strandartikel vind je hier een passend geschenk. Het aanbod varieert van luxeartikelen tot avontuurlijke outdoor artikelen. Deze zijn perfect om uit te delen aan de massa.

Laat goedkoop strandballen bedrukken en transformeer leads in conversies

Kies een passende strandbal met logo uit het assortiment te bedrukken strandballen. Wanneer leadgeneratie je doel is wil je zo veel mogelijk mensen bereiken met je bedrukte strandbal en kun je super goedkoop strandballen bedrukken. Als je binnen de vastgestelde doelgroep leads in conversies wilt omzetten of speciale zakelijke klanten een bedankje wilt geven, past hier een speciale strandbal met logo bij. Om je investering vruchten af te laten werpen is een doordachte strategie dan wel belangrijk. Zorg er daarom voor dat de juiste mensen op het geschikte moment de strandbal met opdruk in handen krijgen.

Strandballen bedrukken goedkoop en snel? Bestel online

Als jij jouw relaties wilt verrassen met bedrukte strandballen, kun je deze direct en eenvoudig online bestellen. Tijdens het plaatsen van je bestelling kun je precies aangeven of je een strandbal bedrukt met tekst en/of logo wilt. Ook geef je hier het gewenste aantal en kleuren aan. Na het plaatsen van de bestelling ontvang je een digitale drukproef zodat je precies kunt zien hoe jouw strandbal met bedrukking eruit komt te zien. Pas na akkoord op de drukproef beginnen wij met drukken. Zo kom je achteraf nooit voor verrassingen te staan. Neem contact met ons op over de mogelijkheden en een persoonlijk advies op maat.