In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kun je altijd contact met ons opnemen. 

0
ma t/m vr 08:30 tot 17:30
0344 - 640 200

Van Helden Relatiegeschenken

 

Al meer dan 50 jaar maken we onze klanten bekend met promotionele artikelen en relatiegeschenken. Het kleine familiebedrijf van toen is inmiddels uitgegroeid tot een toonaangevende speler op de Europese markt. Maar nog altijd zijn we een familiebedrijf in hart en nieren. Want hoe groot we inmiddels ook zijn: onze traditionele en belangrijkste drijfveren trots en passie worden nu gedragen door onze 150 medewerkers. 

We hebben álles in eigen huis. Naast onze showrooms hebben we state-of-the-art drukkerijen en een modern magazijn. Daardoor zijn we minder afhankelijk van anderen en kunnen we razendsnel schakelen. We werken daarnaast met betrokken en deskundige professionals, die begrijpen hoe ze u het beste van dienst kunnen zijn.


Onze passie

Wat we doen, doen we met passie. Daarom bieden we alleen verantwoorde kwaliteit. Waar het om mensen en relaties gaat, zijn veiligheid en duurzaamheid immers cruciaal. We werken uitsluitend met EU-gecertificeerde producten en werken volgens de ISO 26000:2010 normering. Daarnaast zijn we aangesloten bij het BSCI. Deze organisatie heeft als doel om wereldwijd de arbeidsomstandigheden te verbeteren. Als betrokken familiebedrijf dragen we daar graag aan bij.

Van Helden Passie Van Helden Passie Van Helden Passie

 

Onze collectie

Het begon ooit met de pen. Een product waar we nog altijd trots op zijn, want het is nog steeds ons meest verkochte product. Maar het is niet bij pennen gebleven, ons aanbod is in 50 jaar uitgegroeid tot een inspirerende en grootse collectie. Met onze eigen import en premium merken hebben we u altijd iets onderscheidends te bieden. We leveren zo’n 2.000(!) artikelen direct uit voorraad. En zoekt u maatwerk? Dan komt dat goed uit, want samenwerken is onze tweede natuur. 

Inspiratie nodig? Ontdek onze populairste artikelen:

Bekijk onze top 10 pennen »

Bekijk onze top 10 drinkwaren »

Bekijk onze top 10 tassen »

Bekijk onze top 10 paraplu's »

(18 artikelen gevonden)

Pagina's

Terug naar boven