0
Ma t/m vr 08:00 tot 17:00
0344 - 640 200

Pennen met linkshandige bedrukking

Als linkshandigen loopt u regelmatig tegen verschillende ongemakken aan, scharen die niet werken, inkt op uw hand, een ringband die in de weg zit. Daarom hebben wij speciaal voor linkshandige mensen pennen met een linkshandige bedrukking. Dat wil zeggen dat de bedrukking goed leesbaar is voor linkshandigen. Heeft u een pen met een gewone bedrukking dan zal voor linkshandige de tekst of het logo op de kop staan. Met deze pennen kunt u linkshandigen blij maken. Een leuk geschenk voor bijvoorbeeld linkshandigendag!

Onderstaande pennen hebben de mogelijkheid om 'naast de clip linkshandig' bedrukt te worden. Met deze drukpositie wordt de bedrukking goed geplaatst voor alle linkshandige personen. 

Linkshandige bedrukking pennen

(20 artikelen gevonden)

Pagina's

Pen voor linkshandigedag

Ieder jaar op 13 augustus is het internationale linkshandigedag. Deze dag werd in 1976 in het leven geroepen om aandacht te vragen voor alle ongemakken waar linkshandigen mee te maken hebben. 13 augustus viel dat jaar op een vrijdag, waardoor ze opzettelijk voor deze dag hebben gekozen. De wereld is gefocust op rechtshandige, dat zal een linkshandige zeker merken in het dagelijksleven. Vroeger was het een taboe als je linkshandig was, vandaag de dag wordt het zeker in onze cultuur gewoon geaccepteerd. Inmiddels zijn er zelfs verschillende producten speciaal voor linkshandigen gemaakt, zoals een notitieblok met een spiraal aan de rechtskant en een schaar die gemaakt is voor de linkerhand. 

Bij ons kunt u pennen bestellen met een opdruk voor linkshandigen. Een ludiek weggevertje voor linkshandigendag!

Terug naar boven