In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kun je altijd contact met ons opnemen. 

0
ma t/m vr 08:30 tot 17:30
0344 - 640 200

Pennen met naam graveren

Laat een pen met naam graveren om je relaties te bedanken en je waardering uit te spreken. Er zijn veel geschikte momenten om een pen met gravure cadeau te doen, zoals een jubileum of opening. Ook als eindejaarsgeschenk of na een positief beoordelingsgesprek is een pen met naam een leuk cadeau om te geven aan je werknemers!

(69 artikelen gevonden)

Pagina's

Gegraveerde pennen met naam: goede promotie voor je bedrijf

Een luxe pen met gravure is een attent cadeau om weg te geven aan je relaties. Naast dat het een mooi gebaar is om een chique pen cadeau te doen, is het ook een zeer praktisch geschenk. De ontvanger zal dan ook veelvuldig gebruik maken van de luxe pen met gravure en hierdoor positieve gevoelens houden bij jouw bedrijf. Door goede relaties te onderhouden zorg je er dus voor dat jouw klanten tevreden zijn en hun zaken bij jouw bedrijf onderbrengen. Met deze relatiegeschenken met opdruk maak je dus naam voor jouw bedrijf.

Pennen met gravure: luxe relatiegeschenken

Je laat niet voor iedereen een luxe pen met naam graveren, waardoor het niet altijd relevant is om een grote oplage te bestellen. Pennen met naam graveren is dan ook mogelijk in een kleine oplage. Zo zijn merkpennen van onder andere Parker, Creative en Waterman al te bestellen vanaf 20 stuks. Een luxe metalen pen gaat een leven lang mee en is hierdoor een ideaal cadeau om weg te geven aan je meest gewaardeerde relaties. Je kunt hier echt een moment van maken, bijvoorbeeld tijdens de lancering van een nieuw product of tijdens een opening of evenement. Deze pen gaat gebruikt worden om de beste deals te ondertekenen en prijkt vanaf het geefmoment prominent in het borstvakje van de ontvanger, dus er mag best gewicht zitten achter het geefmoment. Op zoek naar een duurzaam geschenk? Laat een houten pen met naam graveren

Pennen met naam graveren: eindeloze mogelijkheden

De mogelijkheden voor het graveren van de pennen met naam zijn eindeloos. Zo heb je de keuze uit diverse kwalitatief hoogwaardige merken en kies je zelf de gewenste kleur uit. Ook is het mogelijk om een gegraveerde pen met een pennendoosje of koker te bestellen of het geschenk uit te breiden met een complete gegraveerde pennenset

Als je vragen hebt, een persoonlijk advies wilt ontvangen of interesse hebt in een offerte op maat kun je altijd contact opnemen. Voordat je jouw bestelling voor pennen met bedrukking plaatst, krijg je altijd gratis een digitale proefdruk toegezonden, zodat je zeker weet dat de opdruk aan jouw wensen voldoet.

Terug naar boven