In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kun je altijd contact met ons opnemen. 

0
ma t/m vr 08:30 tot 17:30
0344 - 640 200

Professionele uitstraling voor trainingbureaus

Geef uw professionaliteit weer als trainingsbureau door bedrukte kantoorartikelen met logo in te zetten.

Professionaliteit  zit ‘m in de details

Bij iedere training die u geeft wilt u professionaliteit uitstralen. Dit begin uiteraard met de lesstof en de trainer die de lesstof over dient te brengen. Maar ook de zaken die direct in het oog springen zijn hierbij belangrijk. Denk hierbij aan de locatie en het trainingsmateriaal. Het ziet er extra professioneel uit wanneer u de trainingsruimte alvast voorziet van bedrukte notitieboekjes, pennen en andere trainingsmateriaal.

Door het trainingsmateriaal te bedrukken met uw logo, bedrijfsnaam en/of tekst zorgt u niet alleen voor een professionele uitstraling, maar het zorgt er tevens voor dat uw huisstijl op een nette manier wordt uitgedragen.

Kantoorartikelen bedrukkenWeggever bedrukken

 

Een blijvende herinnering: ook na de training

Tijdens de training zullen de leerlingen notities maken in uw bedrukte notitieboekjes. Deze zullen zij na afloop meenemen en iedere dag opnieuw gebruiken. Hierdoor zorgt u niet alleen op het moment van de training voor zichtbaarheid van uw merk, maar ook lang daarna. Naast het trainingsmateriaal kunt u uw relaties ook na afloop een blijvende herinnering meegeven. Denk bijvoorbeeld aan praktische weggevertjes, zoals bedrukte sleutelhangers.

Laat u inspireren door het speciaal geselecteerde assortiment voor trainingsbureaus of neem contact met ons op voor een persoonlijk advies op maat.

(22 artikelen gevonden)

Pagina's

Terug naar boven