In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kun je altijd contact met ons opnemen. 

0
ma t/m vr 08:30 tot 17:30
0344 - 640 200

Reclame Aanstekers, Reclame Aansteker, Reclameaansteker, Reclameaanstekers

Reclame aanstekers voor een groot bereik en veel naamsbekendheid

De laatste jaren zijn reclameaanstekers één van de meest gebruikte promotieartikelen. De items worden vaak weggeven tijdens diverse evenementen en natuurlijk is hier een goede reden voor. Reclame aanstekers hebben namelijk een grote impact als het gaat om bereik en naamsbekendheid. Dus staat u binnenkort of een beurs, organiseert u seminar of houdt een presentatie? Dan zijn aanstekers, voorzien van uw bedrijfsnaam, handig om weg te geven. Tevens kunt u uw relaties tegen het einde van het jaar een leuke goodiebag cadeau doen. Ook als onderdeel van een groter relatiegeschenk is een reclame aansteker een perfecte toevoeging!

 

Laat uw promotie aanstekers bedrukken met uw reclame boodschap!

Aanstekers worden meerdere keren per dag gebruikt om dingen zoals kaarsjes en sigaretten aan te steken. Daarnaast leent de eigenaar van een aansteker vaak zijn of haar aansteker uit aan anderen die hun sigaret willen aansteken. Daarom wordt de aansteker vaak gezien als een ideaal (relatie)geschenk. Goedkoop, klein maar ontzettend handig én vaak tevoorschijn gehaald! Kies de promotie aansteker in de kleur van uw bedrijf, laat het voorzien van uw bedrijfslogo en u zorgt ervoor dat uw bedrijfsnaam bekender wordt onder een zeer grote én brede groep consumenten. Op deze pagina vindt u een deel van ons assortiment reclame aanstekers. Kunt u daarbij geen aansteker naar wens vinden kijk dan ook in onze rubriek bedrukte aanstekers of naar andere bedrukte reclame artikelen.

Aanstekers bedrukken en bestellen doe je gemakkelijk online

Promotie aanstekers zijn zowel onbedrukt als bedrukt makkelijk online te bestellen. Allereerst kiest u natuurlijk het type aansteker. U kunt kiezen uit standaard- en wat luxere aanstekers. Een luxe aansteker is hartstikke leuk om te geven als onderdeel van een luxe relatiegeschenk of een barbecue pakket. Kies de gewenste kleur van uw promotie aansteker en indien gewenst kunt u een logo of een andere opdruk toevoegen. Selecteer een gewenst orderaantal en u bent klaar om uw bestelling te bevestigen. Ter goedkeuring ontvangt gratis een (online) drukproef en een gratis sample van ons. Als u akkoord gaat krijgt u binnen uiterlijk 8 werkdagen uw bestelling op het juiste adres. 

Wil u graag meer informatie en/of persoonlijk advies op maat?

Mocht u nog vragen hebben 'chat' dan eens met onze medewerkers of neem telefonisch contact met ons op. Bel naar één van onze ervaren verkopers via 0344 - 64 02 00 of vul het contactformulier in. 

Terug naar boven