In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kun je altijd contact met ons opnemen. 

0
ma t/m vr 08:30 tot 17:30
0344 - 640 200

Reklame artikelen bedrukken

Effectieve marketing met reklame artikelen

Onderzoek toont aan dat 57% van de ontvangers van een relatiegeschenk zich de naam van het bedrijf of merk weet te herinneren. Dit is twee keer zo veel als de 28% die zich een merk of de bedrijfsnaam na een TV commercial kan herinneren. 

Het is bewezen dat het geven van relatiegeschenken vele malen effectiever is dan elke andere vorm van reclame. Deze vorm van geschenken worden dan ook steeds belangrijker in het bedrijfsleven. Relatiegeschenken kunnen zeer doelgroep specifiek worden gegeven en hebben vaak een persoonlijke benadering. Daarnaast zijn het ook vaak handige en bruikbare producten, en worden ze dus voor een lange tijd bewaard. Dit is gunstig omdat de reclame telkens herhaald wordt en uw bedrijfsnaam zo dus top-of-mind blijft.

Het inzetten van reklame artikelen kan verschillende doeleinden hebben. Zo creëert u bijvoorbeeld meer naamsbekendheid om zo nieuwe klanten te genereren. Of u stuurt relatiegeschenken naar bestaande klanten om de relaties te onderhouden of verbeteren. Beide zijn zeer effectief, en het is een kleine moeite waar u veel mee bereikt: u kweekt goodwill én wordt met uw boodschap top of mind bij de ontvanger. Bovendien zorgt een relatiegeschenk voor een positieve associatie bij uw bedrijf.

Promotie artikelen tegen de laagste prijs

Ons assortiment bestaat onder andere uit promotie artikelen, relatiegeschenken, premiums en gifts. Doordat wij in grote aantallen kunnen inkopen, zijn wij in staat de prijs laag te houden. En dankzij onze eigen DTP afdeling en drukkerij kunnen wij snel uw promotie artikel gereed maken. Een aantal voorbeelden van artikelen zijn: promo pennen, aanstekers, sleutelhangers, stressfiguren, snoepgoed en spelletjes en speelgoed en knuffels. Deze promotie artikelen zijn zeer effectief om uit te delen op evenementen of beurzen. Maar bijvoorbeeld ook leuk om te geven als blijk van waardering aan uw personeel of collega’s. 

Wij kunnen snel inspelen op uw wensen. Voor iedere onderneming, bedrijfstak of persoonlijke voorkeur of afstemming op uw campagne of evenement hebben wij geschikte artikelen. Zo bieden wij een ruim aanbod aan artikelen promotie artikelen, om effectief reclame te maken. Daarnaast bieden wij veel producten die u kunnen voorzien van de specifieke uitstraling van uw bedrijf of campagne. Denk hierbij aan promotionele tassen, shirts, jacks, caps en andere kleding. Deze zijn altijd volledig af te stemmen op uw wensen.

Als voorproefje geven wij hieronder alvast een voorselectie. Echter is het aanbod van al onze promotieartikelen een stuk uitgebreider. Zoek daarvoor op promotie artikelen.

(18 artikelen gevonden)

Pagina's

Terug naar boven