• Achteraf betalen
  • Gratis levering
  • Gratis digitale drukproef
0

relatiegeschenken

Bevrijdingsdag-mokken-70-jaarDit jaar is het precies 70 jaar geleden dat ons land werd bevrijd. Wie de ogen sluit voor het verleden, is blind voor de toekomst luidt het thema van het Nationaal Comité 4 en 5 mei.

 

Op zaterdag 14 februari is het Valentijnsdag, dé meest romantische dag van het jaar. Valentijnsdag is een mooie gelegenheid om uw 'liefdevolle' relaties en medewerkers een origineel relatiegeschenk te geven om ze een warm hart toe te dragen.

 

 

Kerst-relatiegeschenken-top-10

December is de tijd van het jaar dat veel bedrijven relatiegeschenken aanschaffen voor hun personeel en andere relaties. Kerst is een goed moment om uw relaties te bedanken en te laten zien dat u ze waardeert. Het kiezen van een geschikt relatiegeschenk voor de feestdagen kan echter lastig zijn. Daarom hebben wij voor u de top 10 kerstartikelen samengesteld.

Blijf het hele jaar in beeld met deze Helden Deal. De 3-maandskalender heeft 12 maandbladen en bevat tevens de feestdagen Benelux/Frankrijk.
Relatiegeschenk-FietsFiets relatiegeschenken zijn relatiegeschenken die vrijwel iedereen kan gebruiken. Vrijwel iedereen in Nederland heeft namelijk wel een fiets.

relatiegeschenken-vierdaagseDe ANWB heeft zojuist gemeld dat het druk wordt in en rond Nijmegen vanwege de Vierdaagse.

Pagina's

back to top