In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kun je altijd contact met ons opnemen. 

0
ma t/m vr 08:30 tot 17:30
0344 - 640 200

Relatiegeschenken die in de smaak vallen

De liefde van de man (en vaak ook de vrouw) gaat door de maag. Wat is dan een betere manier om uw relaties of werknemers te bereiken dan met een aan ‘eten en drinken’ gerelateerd relatiegeschenk. Hier vindt u een uitgebreid assortiment ‘eten en drinken’ relatiegeschenken. Van bedrukte keukenschorten tot bedrukte snoeppotten, van olie en azijn sets tot uitgebreide barbecue sets.

Iedereen moet eten, in welke branche u ook werkzaam bent. De meeste mensen eten drie maaltijden per dag en wanneer u op uw kantoor gebruik maakt van bedrukte glazen en bedrukte mokken ziet niet alleen uw personeel maar ook bezoekers en gasten uw bedrijfsnaam of logo voorbijkomen.

Ook thuis wordt een groot deel van de tijd besteed aan het klaarmaken van de maaltijd maar ook het nuttigen van de maaltijd met het gezin en soms met vrienden en/of familie. Verras uw relaties of werknemers met een bedrukte kurkentrekker, flesopener of een bedrukte cocktailset.


Kies hieronder de meest populaire rubrieken eten en  drinken relatiegeschenken:

Drinken

o Heupfles
o Koffiemok
o Kop en schotel
o Kurkentrekkers
o Theemok
o Waterglazen
o Wijnsets 
o Meer Drankgeschenken 
Eten

o Cocktailset
o Flessenopener
o Keukenschort
o Messenblok
o Olie en Azijnstel
o Peper en zoutstel
o Pizzaplank
o Meer Eetgeschenken 
Snoep

o Drop
o Kauwgom
o Lolly
o Mentos
o Pepermunt
o Snoeppotten
o Winegums 
o Meer snoepgeschenken 


Kies hieronder onze eten en drinken relatiegeschenken toppers: 

(18 artikelen gevonden)

Pagina's

Terug naar boven