0

Metalen CD-etui Diamond
Relatiegeschenk bedrukken Art. Nr. 8355

Metalen CD-etui Diamond
Op = op
Beschrijving Metalen CD-etui Diamond
Zilverkleurig model met polskoord. Geschikt voor 10 cd's. Alleen nog leverbaar in de zilveren kleurencombinatie met roze.
Specificaties

Productinformatie

Art. Nr.8355
Afmetingen13.5 cm x 14 cm x 2.3 cm (l x b x h)
MaterialenKunststof, Non-woven, Nylon, Tin
Gewicht
100 gr
  • Al vanaf € 0,55 per stuk
Prijzen
Aantal1442885761152
Prijs per stuk€ 1,29€ 1,29€ 1,29€ 1,29
Opruimingsprijs€ 0,55€ 0,55€ 0,55€ 0,55
Totaal€ 79,20€ 158,40€ 316,80€ 633,60
AantalPrijs per stukOpruimingsprijsTotaal
144€ 1,29€ 0,55€ 79,20
288€ 1,29€ 0,55€ 158,40
576€ 1,29€ 0,55€ 316,80
1152€ 1,29€ 0,55€ 633,60
Kleuren
FAQ
1. Bestellen:
• Wat zijn de verzendkosten?
De verzending is bij bedrukte artikelen atijd gratis. Bij het bestellen van onbedrukte artikelen met een goederenbedrag onder de €200, berekenen wij €17,50 behandelingskosten.
• Is het mogelijk dit artikel in meerdere kleuren en/of maten te bestellen?
Ja, dat is mogelijk. Tijdens stap 1 van het bestelproces kunt u kiezen voor een 'extra variant'. Op deze manier kunt u extra kleuren en maten toevoegen aan uw bestelling.
• Is mijn logo van voldoende kwaliteit om te drukken?
Bekijk hier de specificaties waar uw logo aan moet voldoen. U ontvangt van ons nagenoeg altijd eerst een digitale drukproef per e-mail. Voldoet uw logo niet aan de richtlijnen voor aanleveren? Geen probleem. Wij maken uw logo gratis na.
• Ontvang ik nog een drukproef?
Ja, u ontvangt van ons een drukproef ter controle. Pas na uw akkoord zetten wij de bestelling in gang. Zonder uw toestemming bedrukken we nog niets.
• Wat zijn instelkosten?
Dit zijn kosten voor het zetwerk, het maken van de drukplaten en het instellen van de drukmachines. De instelkosten variëren per besteld artikel, per drukkleur/tekst en per positie, tenzij anders vermeld.
• Is het mogelijk om het cadeau dat ik ontvang om te zetten in korting?
Dit is afhankelijk van het cadeau. U kunt het beste contact opnemen met het verkoopteam via 0344 - 640 200 (Tiel) of 010 - 754 92 60 (Rotterdam).
2. Bezorging:
• Wat is de levertijd?
De levertijd verschilt per artikel, dit communiceren wij op de desbetrefende productpagina. In de meeste gevallen worden uw artikelen binnen 8 werkdagen geleverd, na akkoord van de drukproef en mits voorradig. De planningsdatum van de levering staat op uw orderbevestiging. Planningsdata zijn onder voorbehoud. Kortere levertijden zijn in overleg mogelijk. Mocht u toch nog vragen hebben dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

Onbedrukte artikelen ontvangt u in 3 werkdagen, mits voorradig. Uw artikelen worden tussen 8.00 uur en 18.00 uur bezorgd (een tijdstip of dagdeel kunnen wij helaas niet aangeven). Voor levering op zaterdag wordt een toeslag berekend. U kunt uw bestelling na telefonische afspraak ook zelf afhalen tussen 8.00 en 17.30 uur van maandag t/m vrijdag in Tiel.
• Kan ik mijn bestelling ontvangen voor een bepaalde datum?
U kunt uw gewenste afleverdatum noteren in het opmerkingenveld aan het eind van het bestelproces. Wij nemen dan contact met u op. U kunt ons ook direct bellen via 0344 - 640 200 (Tiel) of 010 - 754 92 60 (Rotterdam).
• Door wie wordt mijn bestelling bezorgd?
Uw bestelling wordt door DHL of TNT bezorgd, mits er een andere afspraak gemaakt is.
• Is het mogelijk om een bezorgtijd af te spreken?
Wij kunnen geen bezorgtijd afspreken, wel een bezorgdatum. Met uitzondering van een expresse-zending met DHL waar extra kosten voor in rekening gebracht worden.
3. Betalen en garantie:
• Op welke manieren kan ik betalen bij Van Helden?
Bij Van Helden betaalt u achteraf op factuurbasis. Betalingen per bank of giro kunt u overmaken op IBAN nummer: NL66 ABNA 0243602456 (BIC code: ABNANL2A) t.n.v. Van Helden Relatiegeschenken BV te Tiel. Bij afhalen betaalt u contant of per PIN en indien de artikelen onder rembours worden geleverd betaalt u aan DHL. In enkele gevallen dient u vooraf te betalen; in dat geval nemen wij altijd contact met u op.
• Wanneer dien ik mijn bestelling te betalen?
U betaalt de bestelling achteraf. Ongeveer 3 dagen nadat uw artikelen geleverd zijn ontvangt u van ons de factuur. Deze factuur dient u te voldoen binnen de betalingstermijn van 21 dagen.
• Hoe lang heb ik garantie op mijn bestelde artikelen?

Staat uw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Beschrijving Metalen CD-etui Diamond

Zilverkleurig model met polskoord. Geschikt voor 10 cd's. Alleen nog leverbaar in de zilveren kleurencombinatie met roze.


Beoordelingen(1)
5 

snelle, correcte en klantvriendelijke behandeling

Metalen CD-etui Diamond

Jaarlijks organiseren we voor circa 200 kinderen (groep 3 t/m 8 basisschool) een vakantiespelen week. Dit vergt veel inzet van vrijwilligers en ouders uit ons dorpje Pannerden. Deze mensen willen we niet geheel op vrijwillige basis laten deelnemen. In ons beperkte budget creeren we ruimte voor een kleinigheidje voor deze groep (circa 130 mensen). In de volksmond noemen we dit soort initiatieven een kleinigheidje, maar het wordt als een groots gebaar ontvangen. Dankzij de professionele advisering en het breede assortiment van Van Helden Relatiegeschenken, was de keus op dit artikel snel gemaakt. Het sluit dan ook perfect aan op ons thema voor deze week \"Pannerdense kids got talent\". Tijdens deze week dragen de kinderen voordragjes, liedjes, goochelacts enz. op aan ouders, opa's en oma's en verdere belangstellenden. Van dit alles worden opnames gemaakt. Dit wordt uiteraard op CD gezet en uitgereikt aan de vrijwilligers in de CD-etui. Hiermee is de herinnering blijvend en het geschenk het perfecte cadeau. Het sluit perfct op ons thema aan. Daarnaast kunnen we ons beeldmerk, welke strak en tot volle tevrdenheid gedrukt is op het artikel, verdere exposure geven op deze manier. Uiteindelijke doelstelling hiervan is dat we als Stichting Vakantie Spelen Pannerden een beeldmerk willen neerzetten, waardoor we op relatief korte termijn door alles en iedereen herkend worden. Volgend jaar zullen we zeer zeker weer gebruik maken van de expertise van Van Helden Relatiegeschenken. Bedankt. Namens bestuur Stichting Vakantie Spelen Pannerden. Gert-Jan Arends

Datum: 16-07-2011 | Door:
Terug naar boven