• Digitale drukproef vooraf
  • Offerte op maat
  • Gratis sample*
0
Topper

Art. Nr.6102
Relatiegeschenk bedrukken
Reclame notitieblokje A6

gebaseerd op 30 beoordelingen8.91030
Vanaf
€ 0,31
EURin stocknew condition


Vrijblijvend aanvragen:

  • Zowel ongelinieerd als gelinieerd leverbaar
  • Zeer geschikt promotiemateriaal
  • Houtvrij wit papier

De prijs is inclusief opdruk in 1 kleur op elk vel.
Bekijk ook het full colour notitieblok A6.
Levertijd (tenzij anders vermeld):
Inclusief bedrukking < 8 werkdagen
Exclusief bedrukking < 3 werkdagen


Beschrijving Reclame notitieblokje A6

Het reclame notitieboekje A6 bevat 50 vellen wit (houtvrij) papier 70 grams op kartonnen rug. A6-formaat. Standaard geleverd met ongelinieerd papier, maar uiteraard is gelinieerd ook mogelijk. Graag apart aangeven bij de opmerkingen.
Prijzen
Aantal550110016502200
Prijs per stuk€ 0,39€ 0,36€ 0,33€ 0,31
Opdruk 1e kleurGratisGratisGratisGratis
Instelkosten€ 38,50€ 38,50€ 38,50€ 38,50
Totaal€ 253,00€ 434,50€ 583,00€ 720,50
AantalPrijs per stukOpdruk 1e kleurInstelkostenTotaal
550€ 0,39Gratis€ 38,50€ 253,00
1100€ 0,36Gratis€ 38,50€ 434,50
1650€ 0,33Gratis€ 38,50€ 583,00
2200€ 0,31Gratis€ 38,50€ 720,50
Alle prijzen zijn exclusief BTW. Informeer naar andere opdrukmogelijkheden en opdruk in meerdere kleuren.
Staffelprijzen gelden voor goedkoopste variant. Gebruik voor een precieze totaalprijs de prijsberekeningsmodule op deze pagina.
Specificaties
Afmetingen10.5 cm x 14.8 cm (b x h)
Gewicht
61 gr
Kleuren
  • 6102-002
    Wit
Bedrukken

Bedrukken anders

DrukmethodeBedrukken
DrukpositieAnders
Maximaal aantal drukkleuren1
Maximale grootte drukpositie (breedte x hoogte)105 x 148 mm
Minimaal aantal met bedrukking: 550
FAQ
1. Bestellen:
• Wat zijn de verzendkosten?
De verzending is bij bedrukte artikelen atijd gratis. Bij het bestellen van onbedrukte artikelen met een goederenbedrag onder de €200, berekenen wij €17,50 behandelingskosten.
• Is het mogelijk dit artikel in meerdere kleuren en/of maten te bestellen?
Ja, dat is mogelijk. U kunt de aantallen per kleur en/of maat noteren in het opmerkingenveld aan het eind van het online bestelproces.
• Is mijn logo van voldoende kwaliteit om te drukken?
Bekijk hier de specificaties waar uw logo aan moet voldoen. U ontvangt van ons nagenoeg altijd eerst een digitale drukproef per e-mail. Voldoet uw logo niet aan de richtlijnen voor aanleveren? Geen probleem. Wij maken uw logo gratis na.
• Ontvang ik nog een drukproef?
Ja, u ontvangt van ons een drukproef ter controle. Pas na uw akkoord zetten wij de bestelling in gang. Zonder uw toestemming bedrukken we nog niets.
• Wat zijn instelkosten?
Dit zijn kosten voor het zetwerk, het maken van de drukplaten en het instellen van de drukmachines. De instelkosten variëren per besteld artikel, per drukkleur/tekst en per positie, tenzij anders vermeld.
• Is het mogelijk om het cadeau dat ik ontvang om te zetten in korting?
Dit is afhankelijk van het cadeau. U kunt het beste contact opnemen met het verkoopteam via 0344 - 640 200 (Tiel) of 010 - 754 92 60 (Rotterdam).
2. Bezorging:
• Wat is de levertijd?
Tenzij anders aangegeven naast het artikel, worden bedrukte artikelen binnen 8 werkdagen geleverd na akkoord van de drukproef en mits voorradig. De planningsdatum van de levering staat op uw orderbevestiging. Planningsdata zijn onder voorbehoud. Kortere levertijden zijn in overleg mogelijk.

Onbedrukte artikelen ontvangt u in 3 werkdagen, mits voorradig. Uw artikelen worden tussen 8.00 uur en 18.00 uur bezorgd (een tijdstip of dagdeel kunnen wij helaas niet aangeven). Voor levering op zaterdag wordt een toeslag berekend. U kunt uw bestelling na telefonische afspraak ook zelf afhalen tussen 8.00 en 17.30 uur van maandag t/m vrijdag in Tiel.
• Kan ik mijn bestelling ontvangen voor een bepaalde datum?
Uiteraard is dit mogelijk. U kunt uw gewenste afleverdatum noteren in het opmerkingenveld aan het eind van het bestelproces. Wij nemen dan contact met u op. U kunt ons ook direct bellen via 0344 - 640 200 (Tiel) of 010 - 754 92 60 (Rotterdam).
• Door wie wordt mijn bestelling bezorgd?
Uw bestelling wordt door DHL bezorgd, mits er een andere afspraak gemaakt is.
• Is het mogelijk om een bezorgtijd af te spreken?
Wij kunnen geen bezorgtijd afspreken, wel een bezorgdatum. Met uitzondering van een expresse-zending met DHL waar extra kosten voor in rekening gebracht worden.
3. Betalen en garantie:
• Op welke manieren kan ik betalen bij Van Helden?
Bij Van Helden betaalt u achteraf op factuurbasis. Betalingen per bank of giro kunt u overmaken op IBAN nummer: NL66 ABNA 0243602456 (BIC code: ABNANL2A) t.n.v. Van Helden Relatiegeschenken BV te Tiel. Bij afhalen betaalt u contant of per PIN en indien de artikelen onder rembours worden geleverd betaalt u aan DHL. In enkele gevallen dient u vooraf te betalen; in dat geval nemen wij altijd contact met u op.
• Wanneer dien ik mijn bestelling te betalen?
U betaalt de bestelling achteraf. Ongeveer 3 dagen nadat uw artikelen geleverd zijn ontvangt u van ons de factuur. Deze factuur dient u te voldoen binnen de betalingstermijn van 21 dagen.
• Hoe lang heb ik garantie op mijn bestelde artikelen?

Staat uw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Beoordelingen(30)
gebaseerd op 30 beoordelingen
15132
4 

Reclame notitieblokje A6

Reclame notitieblokje A6

Mooie afwerking. Enthousiast onthaald door de leerlingen.

Datum: 24-10-2016 | Door:
4 

Reclame notitieblokje A6

Reclame notitieblokje A6

De boekjes zijn mooi afgewerkt en konden snel geleverd worden.

Datum: 26-05-2016 | Door:
4 

Reclame notitieblokje A6

Reclame notitieblokje A6

Het bestellen via internet ging erg goed en de bestelling was vlot geleverd. Wij zijn erg tevreden

Datum: 13-05-2016 | Door:
5 

Gewoon goed

Reclame notitieblokje A6

Voor ons is het handig om op veel plaatsen in het bedrijf zo'n klein handig schrijfblokje te hebben. Onze klanten waarderen deze notitieblokjes ook, ze vragen er zelfs om. Van Helden heeft onze wensen vertaald naar een eenvoudig, maar goed opvallend reclame-artikel. Bovendien zeer snel van voorbeeld naar afgeleverde order. Top service.

Datum: 19-08-2015 | Door:
4 

Reclame notitieblokje A6

Reclame notitieblokje A6
Klik hier om de afbeelding te vergroten

Snelle service. Bedrukking is goed gelukt.

Datum: 17-06-2015 | Door:
5 

notitieblokje

Reclame notitieblokje A6

Wij hebben voor onze open dagen notitieblokjes en pennen besteld met ons logo. Ziet er super uit en op tijd geleverd!

Datum: 11-02-2015 | Door:
5 

leuk notitieblokje

Reclame notitieblokje A6

handig notitieblokje om weg te geven aan clienten. Op elke bladzijde de adresgegevens zodat clienten je altijd kunnen vinden. Mooi gedrukt.

Datum: 27-01-2015 | Door:
5 

Notitieblokjes A6

Reclame notitieblokje A6

Ik was halfweg november 2014 nog dringend op zoek naar een gepersonaliseerd relatiegeschenk voor mijn patiënten. Bij Van Helden kon ik alles nog geleverd krijgen tegen eind november, wat voor mij een grote opluchting was. Niet alleen de snelle levering, maar ook het eindresultaat is super. Voor mij is Van Helden een aanrader voor mijn relatiegeschenken. Bedankt voor het mooie resultaat.

Datum: 08-01-2015 | Door:
5 

kerstnotitieboekjes

Reclame notitieblokje A6

Snelle en correcte levering en betaling van de notitieboekjes

Datum: 08-01-2015 | Door:
5 

beoordeling reclame notitieblokken

Reclame notitieblokje A6

snelle levering en de juiste bestelling tijdig ontvangen.

Datum: 07-01-2015 | Door:
5 

Dit boekje doet het ieder jaar goed bij mijn klanten

Reclame notitieblokje A6

Al verschillende keren heb ik zo een notitieboekje gegeven aan mijn klanten met nieuwjaar en ik zie ze regelmatig terugkomen met hun bestelling op zo een briefje, dit word dus veel gebruikt.

Datum: 24-12-2014 | Door:
4 

ok

Reclame notitieblokje A6

vlotte en correcte afhandeling vd bestelling

Datum: 17-11-2014 | Door:
5 

Goede, snelle service

Reclame notitieblokje A6

We zijn al een paar jaar tot onze tevredenheid afnemer van materiaal van Van Helden

Datum: 09-11-2014 | Door:
4 

reclame notitieblokje a6

Reclame notitieblokje A6

het reclame blokje viel in goede aarde en werd door iedereen als een leuk idee waar je wat aan hebt omschreven. de dank was dan ook groot.

Datum: 27-10-2014 | Door:
5 

Notitieblokjes

Reclame notitieblokje A6

Hallo Wij bestellen al jaren bij Van Helden oa de notitieblokjes. En word door ons altijd goed bevonden.

Datum: 24-09-2014 | Door:
5 

Goede kwaliteit en een goede prijs-/kwaliteitsverhouding.

Reclame notitieblokje A6

De notitieblokjes worden namens de Hervormde Gemeente aan leden gegeven die jarig zijn. Ze vinden een \"gretig onthaal\".

Datum: 03-04-2014 | Door:
4 

De notitieblokjes zijn perfect! alleen de bezorging niet

Reclame notitieblokje A6

Snelle en vriendelijke service van Van Helden. Snel geleverd maar DHL had jammer genoeg ergens een doos laten vallen waardoor 20 notitieblokjes vies waren en beschadigd.

Datum: 12-03-2014 | Door:
4 

door afmeting valt de logo goed op

Reclame notitieblokje A6

de ervaring met nog enige artikelen van van HELDEN KOMT GOED OVER BIJ ONZE NIEUWE HUURDERS .

Datum: 05-03-2014 | Door:
5 

Ideale blok voor de werkplaatsen

Reclame notitieblokje A6

Dit is de ideale afmeting voor werkplaatspersoneel, en winkelpersoneel. Past in elke overall en overhemd. Perfect gedrukt en afgewerkt door van Helden. echt een grandioze uitstraling.

Datum: 31-01-2014 | Door:
5 

Geweldige service

Reclame notitieblokje A6

De medewerker dacht erg goed mee met ons ontwerp en het voorstel was dan ook fantastisch! Levering al binnen 5 werkdagen! Helemaal top!

Datum: 11-09-2013 | Door:
5 

Tevreden klant

Reclame notitieblokje A6

De notitieblokjes zijn weggevertjes tijdens onze verkiezingscampagne in 2014. Het zijn stevige blokjes,die tot het laatste blaadje vast blijven zitten. We hebben deze met onze vorige campagne ook besteld. Kunnen dus deze notitieblokjes aanbevelen! De levering is ook snel.

Datum: 19-08-2013 | Door:
4 

Goede en snelle levering

Reclame notitieblokje A6

Wij hebben al meerdere keren bij Van Helden besteld. 2 weken geleden hebben we deze notitieblokjes besteld in verband met een kleine beurs waar we gisteren aan hebben deelgenomen. Eerst even contact gehad met de afdeling Verkoop van Van Helden. Levertijd was volgens de site ca. 10 werkdagen na akkoord drukproef. Door de snelle afwikkeling van Van Helden waren de notitieblokjes toch mooi op tijd binnen. Bovendien mag het eindresultaat er zijn! Ziet er netjes uit.

Datum: 29-05-2013 | Door:
4 

notitieblokje goed ontvangen

Reclame notitieblokje A6

afgelopen zaterdag hebben wij de blokjes voor de eerste maal uit staan delen op een beurs. De reacties waren zonder uitzondering goed. Mooi materiaal en de collega's van andere politieke partijen waren onder de indruk van onze geschenken. En dat is altijd leuk hoor! Magda Rook namens de Groep Pieper-Rook/Burgerbelangen.

Datum: 23-04-2013 | Door:
4 

Praktisch noteblokje

Reclame notitieblokje A6

Dit noteblokje bestelde we om uit te proberen. Inmiddels hebben het in gebruik als merchandise. Er is voldoende ruimte om korte notities te maken. Een leuk artikel tegen een aantrekkelijke prijs.

Datum: 03-12-2012 | Door:
5 

Erg mooi

Reclame notitieblokje A6

Dit is iets wat iedereen gebruikt dus een echte aanrader we hebben al veel positieve reactie van onze klanten ontvangen.

Datum: 30-11-2012 | Door:
3 

ongevraagd meer geleverd

Reclame notitieblokje A6

De boekjes zien er prima uit. Er wordt gezegd dat het product binnen 10 werkdagen wordt geleverd, de eerste leverdatum was na 15 werkdagen, na een mail kon het wel in 10 dagen. We hadden 550 boekjes besteld, kregen er 600 geleverd en ook een rekening voor 600.Ik vind het vreemd dat er ongevraagd meer wordt geleverd.

Datum: 20-01-2012 | Door:
5 

Heel fraai!

Reclame notitieblokje A6

Handzaam blokje met mogelijkheid om zelf de bovenkant te ontwerpen. We zijn heel tevreden!

Datum: 04-11-2011 | Door:
4 

Wie schrijft die blijft

Reclame notitieblokje A6

Het reclame-notitieblokje hebben wij voor de tweede keer besteld, daar wij door onze voorraad heen waren (1200 stuks). Het laat niet zomaar los aan de plakzijde, zodat je allemaal losse velletjes hebt, maar blijft keurig een notitieblokje. Ook de bedrukking ziet er goed uit van de eerste tot de laatste pagina, geen kwaliteitsverschil. Samen met een pen is het bij ons een geliefd weggeefartikel en wordt door de ontvangers (van pakjesbezorger tot directeur) als handig ervaren, zowel voor in de auto als voor bij de telefoon en als boodschappenlijstje. Omdat op elk vel de reclame van ons staat blijft het een opvallend artikel tot het laatste blad. (en nee, ik werk niet bij van Helden!)

Datum: 18-10-2011 | Door:
4 

Reacties lovend na uitreiking pennen en notitieblokjes

Reclame notitieblokje A6

De reacties op de notitieblokjes en de pennen die jullie geleverd hebben waren fantastisch. Ook de levering en de levertijd waren prima.

Datum: 03-10-2011 | Door:
3 

Gedeelte scheek gedrukt

Reclame notitieblokje A6
Klik hier om de afbeelding te vergroten

Gedeelte van de aangeleverde notitieblokjes is niet gecentreerd afgedrukt. Beelden staan te veel naar links.

Datum: 27-09-2011 | Door:
back to top
Sluiten

Helden service

Geen verrassingen

Contact

Full service leverancier van het jaar 2016