In verband met aanhoudende drukte kunnen de vermelde levertijden tijdelijk oplopen. Voor meer informatie kun je altijd contact met ons opnemen. 

0
ma t/m vr 08:30 tot 17:30
0344 - 640 200

Rituals eindejaarsgeschenken voor al uw relaties

De Rituals producten maken een waar statement op gebied van verzorging en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Voor de producten worden natuurlijke, duurzame en biologische ingrediënten gebruikt. En voor alle niet natuurlijke ingrediënten worden veilige alternatieven gebruikt. Met de Rituals producten komen veel verschillende aspecten samen, zoals ontspanning, verwenmomenten, oosterse tradities en sociale betrokkenheid. Een prachtig geschenk om uw relaties mee te verrassen!

Vooral met het eindejaar in zicht zijn de Ritualspakketten perfect om weg te geven. Bijvoorbeeld om uw klanten en relaties te bedanken, waardering te tonen voor collega’s en natuurlijk om vrijwilligers in het zonnetje te zetten. Met een Ritualspakket als eindejaarsgeschenk laat u een unieke indruk achter.

Het verhaal achter het succes van Rituals

Rituals is een begrip als het gaat om persoonlijke verzorging. Dit succes begon in 2000 toen oprichter Raymond Cloosterman zijn passie achterna ging. Hierbij wilde hij alledaagse routines transformeren tot een bijzonder verwenmoment. In de westerse levensstijl staat alles in het teken van snelheid en effectiviteit, ook op gebied van dagelijkse verzorging. Met Rituals Cosmetics wordt er moeiteloos een luxueus ontspanningsmomentje gecreëerd, waarbij de mens centraal staat. Rituals helpt je om tot rust te komen en geluk uit de kleine dingen te halen, zoals een verzorgingsmoment met de Rituals producten. Gun uw relaties ook zo’n moment een geef ze een Ritualspakket als eindejaarsgeschenk.

Met Rituals geeft u meer dan een verzorgingsproduct!

De Rituals producten hebben een authentieke basis van oosterse tradities. Dankzij innovatieve technologieën kunnen natuurlijke ingrediënten en eeuwenoude kennis gecombineerd worden tot een aromatisch verzorgingsproduct met een vleugje luxe.

Daarnaast steunt u met de Rituals producten ook de Tiny Miracles Foundation. Deze stichting heeft als doel om mensen in derde wereld landen op te leiden, zodat onafhankelijkheid in deze gemeenschappen wordt gestimuleerd. Een mooi doel om een bijdrage aan te leveren tijdens het eindejaar!

Rituals eindejaarsgeschenken bestellen bij Van Helden

Wilt u voor uw relaties en/of medewerkers een Ritualspakket bestellen, dan kunt u dat eenvoudig online regelen. Binnen een paar stappen kunt u uw bestelling plaatsen. Heeft u vragen over een van de Ritualspakketten dan kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen. Natuurlijk staan wij ook altijd klaar voor persoonlijk advies of een offerte op maat. 


Terug naar boven