Houten pennen

Een houten balpen is een uitstekend relatiecadeau of promotieartikel. De duurzame houten pennen hebben een natuurlijke uitstraling en sluiten perfect aan bij de duurzaamheidswens van veel bedrijven. Maak het cadeau nog persoonlijker door de houten pen te graveren met een naam, slogan of tekst!

(21 artikelen gevonden)

Pagina's

Gegraveerde houten pennen: bijzonder en uniek geschenk

Een houten pen met bedrukking is een bijzonder geschenk om te geven aan je medewerkers en zakenrelaties, maar ook voor persoonlijke gebeurtenissen zoals het behalen van een diploma of voor een jubileum of verjaardag. Bij Van Helden kun je al een bestelling plaatsen vanaf een kleine ordergrootte. Sommige houten pennen bestel je al vanaf een oplage van 25 stuks. Ook zakelijk gezien is dit prettig als je bijvoorbeeld een klein bedrijf hebt en je meest gewaardeerde relaties een cadeau wilt geven, of wanneer je de bedrukte pennen inzet als promotiemiddel rond een bepaalde periode zoals Pasen of kerst.

Houten pennen: een duurzaam relatiegeschenk

De houten pen met gravure is het ideale relatiegeschenk in tijden waarin steeds meer tijd besteed wordt aan duurzaamheid en de maatschappij het steeds belangrijker vindt om met aandacht voor mens en milieu te werken. Hout is een mooi natuurlijk materiaal dat bij iedere ontvanger in de smaak valt. Niet alleen geef je een praktisch en persoonlijk relatiegeschenk weg, maar je maakt direct een statement op het gebied van duurzaamheid door te kiezen voor een mooie pen van natuurlijke materialen. Naast houten pennen heb je ook de keuze uit complete schrijfsets, kleurpotloden, tekendozen, houten potloden en nog veel meer. Van Helden is specialist op het gebied van relatiegeschenken met opdruk.

Houten pen graveren? Bestel gemakkelijk online

Het is zeer eenvoudig om gegraveerde houten pennen online te bestellen bij Van Helden Relatiegeschenken. Je klikt het product aan dat je wilt bestellen en vult zelf een aantal in. Er gelden afwijkende minimale orderaantallen, zoals op de productpagina vermeld. Vervolgens selecteer je de gewenste opdruk en ontvang je een gratis offerte. Tevens is het mogelijk om een gratis sample te ontvangen en een gratis digitale drukproef. Je bestelt dus pas als je zeker weet dat het ontwerp voldoet aan jouw wensen.  Zo kun je dankzij de drukproef bekijken of jouw logo van voldoende kwaliteit is om te drukken of graveren. Pas als je bestelling binnen is, reken je deze af. Je betaalt eenvoudig achteraf op factuurbasis. Heb je vragen over jouw bestelling of ons ruime assortiment? Neem contact op zodat wij je verder kunnen helpen.