Luxe pennen graveren

Met luxe pennen maak je indruk op je werknemers en zakenrelaties. Een luxe pen straalt klasse en kwaliteit uit. Door de pen te laten graveren of bedrukken maak je het geschenk nog persoonlijker. Er zijn diverse geschikte gelegenheden voor het cadeau doen van luxe pennen, zoals een jubileumviering, opening of de feestdagen.

 

Sorteer op

1 product

Houten schrijfset Michigan [2-delig]
Vanaf
€ 11,03
(5)
  • Blauwschrijvende bamboe balpen

Luxe pennen bedrukken voor een goede indruk

Luxe pennen zijn stijlvolle relatiegeschenken om weg te geven aan een goede zakenrelatie. Voor iedere luxe pen is er een passende gelegenheid. Zo kunt u een pen graveren en cadeau doen tijdens een opening of jubileumviering, maar u kunt ook een pen graveren als eindejaarsgeschenk. Laat de luxe pennen graveren of bedrukken met uw eigen logo en/of een originele tekst. Zo heeft u altijd een uniek geschenk in handen voor een blijvende goede indruk bij uw relaties. Bent u op zoek naar een bedrijfsgeschenk voor uw personeel of zakelijke relaties? Bekijk dan hier ons uitgebreide assortiment bedrukbare zakelijke geschenken.

Vertel het met luxe balpennen

Een luxe pen is meer dan een praktische schrijfwaar. Een luxe pen met logo is een onvergetelijk bedankje en perfect om weg te geven als blijk van waardering. De pennen hebben een stijlvol karakter en een elegante uitstraling. Bij Van Helden Relatiegeschenken kunt u verschillende soorten luxe pennen graveren. In het assortiment te bedrukken luxe schrijfwaren vindt u merken zoals Parker, Balmain en Charles Dickens. Ook de Crystal balpen en de verschillende pennen van Waterman zijn populair onder de te graveren luxe pennen. Gaat u liever voor een pen met luxe uitstraling maar een lager prijskaartje? U kunt ook deze pen laten graveren. In het assortiment bevinden zich ook meerdere pennen zonder merk. Deze luxe pennen met opdruk zijn mooi en van hoogwaardige kwaliteit.

Luxe pennen graveren in kleine oplage

Omdat het niet altijd relevant of haalbaar is om enorme oplages bedrukte luxe pennen te bestellen en weg te geven, is luxe pennen graveren in kleine oplage ook mogelijk. Wilt u een kleinere groep van uw relaties verrassen met luxe pennen met logo? Bij Van Helden Relatiegeschenken kunt u luxe pennen graveren of bedrukken vanaf 12 stuks. De meeste merken luxe pennen met logo zijn te bestellen in kleine oplages. De merkloze luxe pennen met bedrukking, zoals mooie houten of bamboe varianten, zijn verkrijgbaar vanaf 200 stuks of meer. Dan is er ook nog de Stylus pen, die een dubbele functie heeft en hierdoor erg in trek is. De Stylus pen bedrukken is mogelijk vanaf 200 stuks en zo hebben uw relaties een schrijfpen én een touchscreen-pen met uw logo erop.

Een gegraveerde luxe pen met nóg luxer doosje

Om uw luxe pen zo stijlvol mogelijk te overhandigen is de verpakking natuurlijk belangrijk. Zo maakt een stijlvol doosje de luxe pen met opdruk een relatiegeschenk met extra klasse. Bijvoorbeeld de Charles Dickens doosjes met luxe pen. Daarnaast is het ook een leuke optie om een pen als relatiegeschenk uit te breiden naar een gehele pennenset, waar extra items aan zijn toegevoegd zoals een notitieboekje of leesbril. Zoals het mogelijk is om luxe pennen te bedrukken kan dit ook met een doosje of pennenset met opdruk gedaan worden. Bent u er zeker van dat u relaties iets wilt geven om mee te schrijven maar weet u niet of een luxe pen met logo het juiste geschenk is? Bij Van Helden Relatiegeschenken kunt u ook andere schrijfwaren bedrukken zoals markeerstiften, potloden of leuke gekleurde pennen voor kinderen.

Luxe pennen graveren met logo en/of tekst

Laat een luxe pen graveren met uw eigen logo en profiteer van een groot bereik en naamsbekendheid. U kunt ook uw luxe pennen graveren met een unieke tekst voor een onvergetelijk cadeau. In het assortiment kunt u per luxe pen zien of deze voor gravering in aanmerking komt. Vervolgens zijn er graveeropties zoals bijvoorbeeld de positie en het maximale drukoppervlak. Een aantal te graveren luxe pennen zijn daarnaast beschikbaar in verschillende kleuren. Gravering zorgt voor bijzondere promotie voor u als bedrijf en geeft tevens een luxueuze uitstraling. Daarnaast laat u zo aan uw relatie zien dat u graag investeert in een goede band en dit zal gewaardeerd worden. Dit relatiegeschenk zorgt er ongetwijfeld voor dat er een positieve associatie ontstaat met u en uw bedrijf.

Luxe pennen bedrukken met logo

In plaats van een luxe pen graveren kunt u deze ook laten bedrukken. Luxe pennen met opdruk zijn beschikbaar in allerlei soorten en maten en bieden vaak net iets meer drukopties dan het geval is met luxe pennen met gravering. Een luxe pen bedrukken kan in verschillende kleuren en de opdruk kan op diverse plaatsten gemaakt worden. Ook te bedrukken luxe pennen zijn beschikbaar met mooie doosjes of in de vorm van een pennenset. Het ligt aan de situatie of pennen met opdruk of met gravering geschikter zijn. Denk aan hoe groot de groep is, wat uw budget is, wat bepaalde relaties meer zullen waarderen, of u een gekleurde tekst/logo wilt en kies dan of u gaat voor luxe pennen bedrukken of graveren.

Luxe pennen laten graveren? Bestel eenvoudig online

De mogelijkheden voor het graveren en bedrukken van luxe pennen zijn eindeloos. Van tevoren ontvangt u altijd een gratis digitale drukproef zodat u een beeld heeft van het eindresultaat. Pas wanneer u akkoord bent met het design worden de luxe pennen bedrukt of gegraveerd. Neem conta