Luxe pennen graveren

Met luxe pennen maak je indruk op je werknemers en zakenrelaties. Een luxe pen straalt klasse en kwaliteit uit. Door de pen te laten graveren of bedrukken maak je het geschenk nog persoonlijker. Er zijn diverse geschikte gelegenheden voor het cadeau doen van luxe pennen, zoals een jubileumviering, opening of de feestdagen.

 

Sorteer op

1 product

Pennenset Casual [2-delig]
Vanaf
Speciale prijs € 1,56 Normale prijs € 2,80
(2)
Op = Op
  • Zwartschrijvend

Luxe pennen bedrukken voor een goede indruk

Luxe pennen zijn stijlvolle relatiegeschenken om weg te geven aan een goede zakenrelatie. Voor iedere luxe pen is er een passende gelegenheid. Zo kunt u een pen graveren en cadeau doen tijdens een opening of jubileumviering, maar u kunt ook een pen graveren als eindejaarsgeschenk. Laat de luxe pennen graveren of bedrukken met uw eigen logo en/of een originele tekst. Zo heeft u altijd een uniek geschenk in handen voor een blijvende goede indruk bij uw relaties. Bent u op zoek naar een bedrijfsgeschenk voor uw personeel of zakelijke relaties? Bekijk dan hier ons uitgebreide assortiment bedrukbare zakelijke geschenken.

Vertel het met luxe balpennen

Een luxe pen is meer dan een praktische schrijfwaar. Een luxe pen met logo is een onvergetelijk bedankje en perfect om weg te geven als blijk van waardering. De pennen hebben een stijlvol karakter en een elegante uitstraling. Bij Van Helden Relatiegeschenken kunt u verschillende soorten luxe pennen graveren. In het assortiment te bedrukken luxe schrijfwaren vindt u merken zoals Parker, Balmain en Charles Dickens. Ook de Crystal balpen en de verschillende pennen van Waterman zijn populair onder de te graveren luxe pennen. Gaat u liever voor een pen met luxe uitstraling maar een lager prijskaartje? U kunt ook deze pen laten g